BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

Minibüste pes dedirten yolculuk

Pendik'te, tıka basa yolcu alan bir minibüsün trafikteki tehlikeli seyri kameraya yansıdı.

Abone ol

Görüntülerde, bir yolcunun minibüsten sarktığı ve tehlikeli hareketlerde bulunduğu görülüyor. Minibüs şoförü ise hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.

Ankara Caddesi üzerinde seyreden minibüsten yansıyan görüntüler yürekleri ağıza getirdi. Bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla görüntülediği olayda, minibüsün takı basa doldurulduğu görülüyor. Yolcu binecek yeri kalmayan minibüsten sarkan bir yolcunun hareketleri ise kural tanımazlığı gözler önüne seriyor.

AYAKLARINI YERE SÜRTÜYOR

Bazen ayaklarını sürterek bazen de yere paralel yatarak yolculuk yapan kişinin davranışları pes dedirtti. Görüntülendiğini anlayan şahsın kameraya bakarak poz vermesi ve davranışlarını abartması ise görenleri hayrete düşürüyor.

Bu arada minibüs sürücüsünün ölümüne yolculuğa aldırış etmeden devam etmesi de dikkat çekiyor. Dakikalarca süren tehlikeli yolculuğa vatandaşların da müdahale etmediği anlaşılıyor. Bu sırada duruma müdahale eden sivil bir polis memurunun kimliğini göstermesinden sonra faciayla sonuçlanabilecek yolculuk sona erdiriliyor.