BIST 10.238
DOLAR 32,28
EURO 34,78
ALTIN 2.404,34
HABER /  GÜNCEL

Milli takımın sezon finali

Ekranın iki tarafında da heyecanlı bir bekleyiş vardı. Ferhunde, bir aileyi yok ederken bir hakemde Türkiye'yi...

Abone ol

ATV ve Kanal D kozlarını ekranda paylaştı. ATV'nin Türkiye-Almanya maçı karşısındaki açık ara galibiyetinin; reytiglerinde açtığı yarayı kapaya bilmek için Kanal D, Yaprak Dökümü'nün finaliyle çıktı sahaya.

Yaprak Dökümü, Milliler karşısında tüm imkansızlıklara rağmen iyi mücadele etti ve Çarşamba gecesinin reytignlerinden yüzde 16.1'lik bir oran almayı başardı. Türkiye-Almanya karşılaşmasının reytign oranı ise yüzde 27.1 oldu. Ferhunde'nin dayak yediği geçtiğimiz haftaki bölümün reyting yüzdesi ise yüzde 22.8 olmuştu.

İzleyenleri ekrana çivileyen bu iki önemli karşılaşmada, ekrandaki tek logoyu tercih etmek istemeyen izleyici ise Yüksel Aytuğ gibi yapıp her ikisini birden izledi.

İşte Aytuğ'un ekranın iki ayrı yakasındaki final değerlendirmesi:

Birinin senaryosu, profesyonel yazarların kaleminden çıkmış, diğerini futbol tanrısı yazmakta. Sandım ki dizi daha acıklı olacak. Nerdeeee? Bir yan hakem vardı ki, Ferhunde, yanında melek kalır. Kaynana Cevriye'nin dili bile onun bayraklarından daha az can yakıyordu. Hayriye Hanım, evladı Şevket'in kötü kaderine bakıp dizini dövdü, bizim Kazım Kazım ise direkleri... Necla'yı şofben bayılttı, Almanları orta sahadaki presimiz. Rüştü'nün yanlış çıkışı, tıpkı Leyla'nın evdeki yanlış çıkışlarına, zamanlama hatalarına benziyordu.

Ali Rıza Bey tüm çabasına rağmen, aile yapraklarının birer birer dökülmesine engel olamıyordu. Fatih Terim ise Mili Takım'da budanan her dalın yerine yeni tomurcuklar açtırıyordu. Gelin görün ki, sezon finalinde bizi en çok ağlatan dizi değil, milli maç oldu!.. Ama belli ki bu dizi burada bitmeyecek. Adı üzerinde, bu sadece "sezon finali..." Yeni sezonda belki bir kaç karakter değişecek ama masal devam edecek...