BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Milli Takım zorda

Milli Takım, Dünya Kupası grup eleme maçlarında çok kritik 2 sınav öncesinde zor anlar yaşıyor.

Abone ol

Milli Takım, Dünya Kupası grup eleme maçlarında çok kritik 2 sınav öncesinde zor anlar yaşıyor. Peşpeşe oynanacak olan Bosna Hersek ve Estonya maçları öncesinde Milli Takım kampından hiç de iç açıcı haberler gelmiyor. Hemen her maç birkaç oyuncunun sakatlanması Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim ve yardımcılarını büyük sıkıntıya sokmuş durumda. Toplam 6 yıldız oyuncu kadroda yok!

EMRE BELEZOĞLU VE GÖKHAN GÖNÜL

Nihat Kahveci'den İspanya'dan bir kez daha kötü haber gelmesinin ardından, Fenerbahçe'nin iki yıldızı Emre Belözoğlu ve Gökhan Gönül'ün sakatlıkları morallari tamamen bozdu.

Fatih Terim'in vazgeçilmezlerinden olan Emre ve Gökhan'ın sakatlığının Bosna Hersek ve Estonya maçlarının taktiğine bile etki edecek önemde sakatlık olarak görülüyor.

NİHAT KAHVECİ

Tam iyileşti denilen Nihat Kahveci'nin yeniden sakatlanması ve 2 ay daha sahalardan uzak kalacak olması hem yıldız futbolcuyu hem de Fatih Terim'i fazlasıyla üzdü.

GÖKDENİZ

Rusya'da top koşturan Gökdeniz'den de kötü haber geldi. Gökdeniz'in de kampa katılacağı ve Milli Takım doktorlarının kontrolü sonrasında durumunun netliğe kavuşacağı öğrenildi.

MEHMET TOPAL

Ayrıca G.Saraylı Mehmet Topal'ın 6-8 hafta arasında sakatlığının sürecek olması sarı kırmızılı kulübün yanısıra Milli Takım için de büyük sıkıntı yarattı.

ARDA

Bursaspor maçında sakat olduğu için iğneyle oynayan Arda'nın form durumu da Fatih Terim için ayrı bir sıkıntı yaratıyor. Terim ve yardımcılaranın sıkıntıları bununla bitmiyor. Fransa'dan gelen Mevlut Erdinç ve ilk kez aday kadroya çağrılan Aydın Yılmaz'ın da sakatlıklarının tam olarak iyileşmediği açıklandı.

Bilindiği gibi daha önce sakatlıkları nedeniyle Tuncay, Hamit, Nihat ve Semih aday kadroya çağrılmamıştı bile. Bu durumda Avrupa Şampiyonası'nda önemli bir başarı kazanan oyuncuların büyük çoğunluğu kadroda bulunamayacak.

Milli Takım hiçbir dönemde görülmedik şekilde sakat oyunculardan yanı sıkıntı çekerken, aday kadroya çağrılan oyuncuların çoğunluğu büyük moral bozukluğu içinde. Fenerbahçe'nin ligdeki durumu başta kaleci Volkan'ı büyük bir moral çöküntüsüne itmiş durumda. Beşiktaş'ın UEFA Kupası'na hezimete benzer bir yenilgi sonrasında veda etmesi, G.Saray'ın Bursa'dan eli boş dönmesi Milli Takım'daki mutsuzları çoğalttı.