BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,71
ALTIN 2.401,29
HABER /  DÜNYA

’’Milli arayı iyi değerlendireceğiz’’

Sanica Boru Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, milli maç için veril...

Abone ol

Sanica Boru Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, milli maç için verilen arayı takıma yeni katılan oyuncularla birlikte tam kadro çalışarak iyi değerlendireceklerini söyledi.
Spor Toto Süper Lig’de Torku Konyaspor, Sanica Boru Elazığspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Charles Hubert İtandje, Gunnar Heidar Thorvaldsson ve Ömer Ali Şahiner katılmazken, yeni transfer Mehmet Güven ve Ergün Teber takımla birlikte çalıştı.
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Uğur Tütüneker, milli maç nedeniyle verilen arayı takıma yeni katılan oyuncularla birlikte tam kadro çalışarak iyi değerlendireceklerini ve Elazığspor maçıyla birlikte iyi bir geri dönüş yapmayı istediklerini söyledi.

"EN DİRİ EKİPLERDEN BİRİYİZ"
Ligin yeni takımı olmalarına rağmen geride kalan 3 maça bakıldığında mücadele anlamında en diri ekiplerinden biri olduklarını herkese gösterdiklerini vurgulayan Tütüneker, “Sezonun henüz başı ve oynanan maçlar ilerisi için bir gösterge olsa da ölçü değil. Ama Fenerbahçe, Sivasspor ve Kasımpaşa A.Ş. maçlarında oyuncularımın ortaya koyduğu mücadeleden dolayı son derece mutluyum. Bu mücadeleyi biraz daha ileri noktaya taşımamız lazım. Çünkü bizim gibi ligin yeni takımları mücadele ederek, kazanma hırslarını ve arzularını sahaya yansıtıp rakibine hissettirerek sonuca gitmeliler. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Aramıza yeni katılan oyuncularımızla birlikte iyi bir çalışma dönemi geçirip Elazığspor karşılaşmasıyla iyi bir geri dönüş yapmak istiyoruz. Bakıldığında takım olarak Spor Toto Süper Lig’e uyum sağlamış durumdayız. Ama biraz daha mücadele edip, üçüncü bölgede yakaladığımız gol fırsatlarında sonuca gidersek Torku Konyaspor’u daha güzel günlerin beklediğini söyleyebilirim" diye konuştu.

TRANSFER KONUSU
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Tütüneker, "Ergün Teber bu ligin tecrübeli ve etkili isimlerinden biri. Bize büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Mehmet Güven, oynadığı takımlardaki performansıyla takım oyuncusu olduğunu ve katkı sağladığını herkese gösterdi. Kendisinin başarılı performansını takımımızda da sürdüreceğine inanıyorum. Gekas ve bir yabancı oyuncu transferi konusunda da sona gelindi. Yapılan ve yapılacak tüm transferler takımımızın mücadele gücünü ve kazanma arzusunu daha da üst noktalara taşıyacak. Burada bulunan herkesin düşüncesi Torku Konyaspor ile başarılı bir sezon geçirmek. İnşallah bu isteğimizi gerçekleştireceğiz" dedi.

’’BİZİ DİĞER RAKİPLER İLGİLENDİRMİYOR’’
Sanica Boru Elazığspor ile oynayacakları 4.hafta maçına da değinen Tütüneker, "Henüz ligin başı ve tüm takımlar mevcut eksiklerini giderme adına çalışmalarda bulunuyor. Açıkçası bizi diğer rakipler ilgilendirmiyor. Biz kendi futbol mantalitemizi ve mücadelemizi ne kadar daha üst seviyeye çekebiliriz onunla ilgileniyoruz. İstediklerimizi yaptığımız zaman sonuca da gideceğimizi biliyoruz" şeklinde görüş belirtti.
(İHA)