BIST 10.657
DOLAR 32,18
EURO 35,01
ALTIN 2.433,45
HABER /  DÜNYA

’Milli ara’ ilaç gibi geldi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan Sivasspor ve Legia Varşova takımlarını mercek altına ...

Abone ol

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan Sivasspor ve Legia Varşova takımlarını mercek altına aldı.
Spor Toto Süper Lig’e verilen Milli ara nedeniyle Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, bordo-mavili takımın ligde oynayacağı Sivasspor ve Avrupa’da oynayacağı Legia Varşova takımlarının takibe alarak iç ve dış saha maçları mercek altına aldı. Kurmaylarıyla birlikte rakiplerin maç kasetlerini izleyen ve buna göre analizler yapan Mustafa Akçay, kayıp yaşamama adına işi sıkı tutuyor.
Bir çok oyuncusunun Milli takımlarda olması nedeniyle çalışmalarını kısıtlı sayıda olan oyuncu kadrosuyla birlikte sürdürmek zorunda kalan Akçay, Sivasspor ve Legia Varşova takımları hakkında edindiği bilgileri oyuncularıyla paylaşıyor. Performansları nedeniyle kadroya girmekte zorluk yaşayan oyuncularıyla yakında ilgilenen Akçay, uzun lig maratonunda her oyuncunun oynayacakmış gibi kendisini hazır tutmasını istedi. Kadroda yer alan her oyuncuya ihtiyaçları olduğunu aktaran Akçay, bizimle birlikte antrenman yapan her oyuncu bu takım için bir değer olduğunu unutmamalı ve buna göre davranması gerekir dediği öğrenildi.

COLMAN KONUSU
Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe maçında yararlanamadığı Arjantinli Colman’ın Sivasspor ve Legia Varşova ile oynayacakları maça yetiştirilmesini istedi. Akçay’ın isteği üzerine Trabzonspor sağlık ekibinin de Arjantinli futbolcunun yetiştirilmesi için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.
(İHA)