BIST 10.277
DOLAR 32,27
EURO 34,78
ALTIN 2.394,26
HABER /  DÜNYA

Trabzonspor’dan tepki çağrısı

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, hukuk kuralları içinde TFF’ye tepki koyacaklarını belirterek, herkesi 13 Ekim Pazar g...

Abone ol

Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, hukuk kuralları içinde TFF’ye tepki koyacaklarını belirterek, herkesi 13 Ekim Pazar günü yapılacak olan yürüyüşe beklediklerini söyledi.
Trabzonspor taraftarları 13 Ekim’de İstinye’deki Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) binasına yürüyecek. Bordo mavili taraftarlar, daha önce İstinye’deki Türkiye Futbol Federasyonu binasına yaptıkları yürüyüşün en geniş kapsamlısını 13 Ekim Pazar günü saat 15.00’da gerçekleştirmeyi planlıyor. Günler öncesinden bu yürüyüş için organizasyon çalışmalarına başlayan Trabzonspor taraftarları, ’Adalet için yürüyoruz’ başlığıyla diğer kulüp taraftarlarını da haksızlığa karşı koymaya çağırdı. Yürüyüşe İstanbul’daki taraftarların yanı sıra Trabzon’dan da otobüslerle gidecek taraftarlarında destek vereceği öğrenildi.
Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Bekir Kodalak, yapılacak olan yürüyüşe tüm Trabzonspor sevdalılarını beklediklerini belirterek, "Yapılaçak olan yürüyüşte hukuk kuralları içersinde TFF binasına yürüyerek tepkimizi bir kez daha herkese göstereceğiz. Geniş kapsamlı olacak yürüylüşe herkesi bekliyoruz. Bizlerde Trabzon’dan imkanlarımız dahilinde bu yürüyüşe katılacağız. Bir kez daha 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor’a iadesini talep edeceğiz. Bunu elde edene kadar da hiç durmadan tepkimizi dile getireceğiz" dedi.
(İHA)