BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Gazeteoku.com'dan tabletçilere bayram hediyesi!

Türkiye'nin en çok takip edilen link sayfalarından gazeteoku.com yeni tablet uygulamasıyla yayında...

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Türkiye'de internet medyasının gözde sayfaları arasında olan gazeteoku.com tablet uygulamasıyla okurlarının karşısına çıktı. 

Gazetelerin manşetlerinde bugün neler var? Hangi gazete neyi öne çekti? Köşe yazarlarında kim ne yazdı? Günün öne çıkan haberleri neler?

Bu soruların yanıtı için adres adres dolaşmanıza gerek yok. Hepsi elinizin altında olacak. Üstelik yorulmadan ve gereksiz yere TIK'lamadan...

BÜTÜN YAZARLAR ÖNÜNÜZDE

Hürriyet yazarlarını mı görmek istiyorsunuz, tıklayacaksınız listesi önünüze gelecek, Sabah'ı mı bakacaksınız ya da Taraf'a... Hepsi YAZARLAR tuşuyla karşınızda.

BÜTÜN GAZETE MANŞETLERİ TEK TIKLA

Aynı şekilde gazete manşetleri de resital yaparak önünüzden geçecek. Daha büyük göreyim demezseniz de ekstra tıklamanız gerekmeyecek.

HEPSİ BİRARADA

Tematik yayın okumak istiyorsanız onu da düşündük. Ekofinans, İnternetspor, Gazeteciler.com ve elbette tüm haber ihtiyacınız için internethaber.com... Hepsi en önemli haberleriyle önünüzde. Ne gereksiz tık var ne de gereksiz sayfa ziyareti. Niyetimiz sadece bilgilenme ihtiyacınızı gidermek.

BİR UYGULAMA İLE 8 SİTE

Aslında sizlere sunduğumuz bu yeni tasarımla ihtiyacınız olan tüm uygulamaları bir sepette toplamış olacaksınız. Haber'den ekonomiye, eğlenceden canlı televizyon ihtiyacına kadar herşey tek tıkla elinizin altında olacak.

GELİN SİZE YENİ İPAD UYGULAMASINI TANITALIM

Burası ANA SAYFA... GAZETEOKU ibaresine tıkladığınız anda önünüze yazarlar, manşetler, gündem, canlı tv gibi tüm seçeneklerde gelecek. İNTERNETHABER kısmına tıkladığınızda günün flaş gelişmelerinden haberdar olacaksınız. Spor ise sizin yine temel ihtiyacınızı karşılayacak şekilde geliyor. Ne fazla ne eksik. Ekofinans ve elbette GAZETECİLER.COM da önünüzde olacak.


İşte Tüm Gazetelerin Manşetleri

Sağa ya da sola… Yine tek bir dokunuşla tüm gazeteler gözelerinizin önünde… Sadece ana sayfasını okumak istediğiniz gazeteye dokunmanız yeterli.


Yüksek Çözünürlük

Seçtiğiniz gazete ana sayfası yüksek çözünürlüklü olduğu için dilediğiniz şekilde büyüterek tüm ayrıntıları okuyabilirsiniz.
Diğer gazetelerle mi devam etmek istiyorsunuz? Sağ üst köşedeki geri dönüş ikonuna tıklar tıklamaz bir önceki sayfadan yine dilediğiniz gazeteyi hızla seçebilirsiniz.


BİRAZ DA HABER DİYORSANIZ

İnternethaberin son dakika manşetleriyle gün boyunca habere dair ne varsa dakika dakika anında takip edebilirsiniz.


SON DAKİKA İLE TÜM HABERLER

Dilerseniz bir okuma kolaylığı olarak son dakika haberlerini listeleyip  kategorisine göre bile takip edebilirsiniz.


TÜM YAZARLAR BURDA

Ulusal Yayında bilinen hemen hemen tüm köşe yazarların yer aldığı YAZARLAR bölümünden okumak istediğiniz yazara ulaşabilirsiniz.



BİRAZ DA EĞLENCE

Haberin detaylı fotoğraflarına, eğlenceli fotoğraf ve video galerilerine dalıp keyifli anlar için aşağıda yer alan menülerden "GALERİLER" e dokunmanız yeterli. 



CANLI TELEVİZYON İZLEME SEÇENEĞİ

Hepsi birarada olsun dedik ve sizin için canlı yayın imkanı da verdik. CANLI TV kısmına tıkladığınızda televizyon yayınlarını anında izleme olanağınız olacak.