BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kız çocuklarından Başbakan’a çiçek

Dünya Kız Çocukları Günü Çalıştayı’na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, girişte bekleyen 2 küçük kız çiçek hediye etti. Başbakan Erdo...

Abone ol

Dünya Kız Çocukları Günü Çalıştayı’na katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, girişte bekleyen 2 küçük kız çiçek hediye etti. Başbakan Erdoğan da, sempatik tavırlarıyla çevredekilerin ilgi odağı olan küçük kızlara oyuncak hediye etti.
11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü Çalıştayı’na katılmak üzere Rixos Otel’e gelen Başbakan Erdoğan’ı kapıda iki küçük kız çocuğu karşıladı. Yaptıkları oyunlar ve sempatik tavırlarıyla bakanların ve çevredekilerin de ilgi odağı olan küçük kızlar, ellerindeki çiçekleri Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a verdi. Erdoğan da küçük kızlara oyuncak hediye etti. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, daha sonra küçük kızlarla fotoğraf çektirdi.
Başbakan Erdoğan’ın içeri girmesinden ardından küçük kızların yanına gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, hediyeleri beğenip beğenmediklerini sordu. Küçük kızlar, “Çok beğendik” yanıtını verdi.

PARTİ GENEL MERKEZİ’NDE OLUŞTURULAN ’ÇOCUK OYUN ALANI VE BEBEK ODASINI’ İNCELEDİ
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Parti Genel Merkezi’ne geçti ve burada ailelerin çocukları için oluşturulan çocuk oyun alanı ve bebek odasında incelemelerde bulundu.
Seçim döneminde Genel Merkez’e gelecek ailelerin çocukları için hazırlanan bebek odası hakkında bilgi alan Erdoğan, çocuk oyun alanının biraz daha genişletilmesini istedi. Erdoğan, bebek odasının eksikliklerinin de kısa sürede giderilmesi talimatını verdi.
(İHA)