BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA

Milletvekillerine imaj ayarı verecek!

İmaj danışmanı Özlem Çakır, milletvekillerine de ders verecek. Vekiller, kişisel imajda görüntünün önemini öğrenecek.

Abone ol

Meclis Başkanlığı yaklaşan seçimler öncesinde milletvekillerine imaj dersleri verilmesi kararı aldı.

Star gazetesinin haberine göre, alınan karar yazıyla milletvekillerine duyuruldu. Yapılan duyuruda, kişisel imaj danışmanı Özlem Çakır’ın milletvekillerine “Kişisel imajda görüntü faktörü semineri” düzenleyeceği duyuruldu. Özlem Çakır, pek çok sanatçı, manken ve büyük şirketler ve güzellik yarışmalarındaki imaj koçluğuyla adını duyurmuştu. Meclis İdare Amiri Ahmet Küçük tarafından milletvekillerine gönderilen 25.11.2010 tarihli yazıda, şöyle denildi:

KATILMAK İSTEYEN ADINI YAZDIRACAK

“TBMM Genel Sekreterliği 2010 Yılı Eğitim Programı kapsamında 2 Aralık günü saat 10.00’da küçük grup salonunda Kişisel İmaj Danışmanı Özlem Çakır tarafından sunulacak olan kişisel imajda görüntü faktörü semineri düzenlenecektir. Seminere katılmak isteyen milletvekillerinin 29 Kasım 2010 tarihine kadar Personel Eğitim ve Yönetim Müdürlüğü’ne isim bildirmeleri gerekmektedir.”

Tanınmış firmalarla çalışıyor

• İmaj Danışmanlığı eğitimini New York’ ta Fashion İnstitude of Tecnology, arkasından da Atlanta’ da London İmage İnstitude’da tamamlayan Çakır, merkezi Washington’da olan Uluslararası İmaj Danışmanları Derneği’nin(A.I.C.I) Türkiye’ den tek profesyonel üyesi. Pamukbank, Holiday İnn Crowne Plaza, Hyatt Regency Otel, Demirdöküm, Roche gibi şirketler de Çakır’la birlikte çalışıyor.