BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,74
ALTIN 2.399,87
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Milletvekili maaşının rabbim canını alsın

AK Parti Milletvekili Hasan Karal, bir vatandaşın milletvekili maaş zammı ile ilgili sorusuna sinirlendi.

Abone ol

AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, köy ziyaretleri sırasında bir vatandaşın milletvekili maaş zammını eleştirmesi üzerine sinirlenerek, “Bu milletvekili maaşının rabbim canını alsın. Her yerde karşımıza çıkıyor” dedi.

ALLAH MİLLETVEKİLİ MAAŞININ CANINI ALSIN

Karal, partililerle birlikte İyidere İlçesi Çiftlik Köyü'nü ziyaret etti. Kahvehanede köy sakinleri ile sohbet eden Karal, yatırımları anlattı. Fuat Cerrah adındaki köylünen milletvekili maaşlarının çok yüksek olup olmadığını sorması üzerine maaşını danışmanının çektiğini belirten Hasan Karal, parayı da Ankara'ya gelen hasta hemşehrilerinin tedavi giderleri için kullandığını anlattı.

1 AY İÇİNDE 25 HASTA İLE İLGİLENDİM

Bir ay içinde 25 hasta ile ilgilendiğini söyleyen Karal, "Geçen hafta arabamı bir hasta için verdim, ben taksi ile gittim. Allah milletvekili maaşının canını alsın. Her zaman karşımıza çıkıyor" dedi.

DUYMUYOR MU HACI BABA KULAĞIN

Bölgeye yatırımları anlatmayı sürdüren Karal, köy sakinlerinin arasında oturan 91 yaşındaki Ali Sait Tüfekçi'nin söylediklerine hiç tepki vermediğini fark edince, "Duymuyor mu hacı baba kulağın" diye sordu. Bunun üzerine seferber olan köy halkı yaşlı adama milletvekilinin söylediklerini anlatmaya çalıştı. Köylülerden biri yaşlı adamın bir kulağına, diğeri de diğer kulağına Karal'ın söylediklerini anlatmak için çaba harcadı. Karal, ağır işiten Tüfekçi'ye, "Allah 91 yıl daha ömür versin. Bu duamı duydun mu" dedi, buna da tepki alamayınca, "Bu iyi duayı da duymuyorsan demek ki hakikaten duymuyorsun" deyince kahvehanede gülüşmeler yaşandı.