BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Milletvekili Çalık’tan twitter açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, twitter hesabının dün akşam itibariyle çalındığını ifade ederek, "Şifremin kırılarak, hesabımın ...

Abone ol

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, twitter hesabının dün akşam itibariyle çalındığını ifade ederek, "Şifremin kırılarak, hesabımın çalınarak, benim adıma mesajlar atılmasını ahlaksızca kirli bir oyun olarak nitelendiriyorum" dedi.
Çalık, twitter hesabının çalındığını ifade ederek, "Sosyal medya ile ilgili söylediğimiz cümlelerin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gördük. Sayın Başbakanımızın twitter ile ilgili bazı sözleri olmuş ve tepki çekmişti. Özellikle twitterı, doğru kullanılması ve vatandaşı doğru yönlendirmesi adına çok iyi bir iletişim aracı olarak görebiliriz. Ama suistimale açık olduğunu bugün bir kez daha çok net bir şekilde gördük. Maalesef bu suistimale açık olan sosyal medya, birileri tarafından her daim kullanıldı. Bugünde kullanılmaya devam ediyor" diye konuştu.

"AHLAKSIZCA, KİRLİ BİR OYUN"
Hesabının çalınmasını kirli bir oyun olarak nitelendiren Çalık, "AK Parti iktidarının kuruluşundan itibaren mensubu olmaktan gurur duyduğum partimin ve Başbakanımın yanında 12 yıldır bu partinin kurucusu, MYKY üyesi ve milletvekili olarak görev yapmak benim için çok büyük bir onurdur. Bu onuru yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Twitter’da dün akşam itibariyle hesabımın şifresi kırılarak, çalınarak, hırsızlık yapılarak hesabıma girilmiş ve benim adıma mesajlar gönderilmiş. Şifremin kırılarak, hesabımın çalınarak, benim adıma mesajlar atılmasını ahlaksızca kirli bir oyun olarak nitelendiriyorum" ifadelerini kullandı.

"HUKUKİ SÜRECİ BAŞLATTIK"
Milletvekili Çalık, twitter hesabının çalınmasıyla ilgili gerekli hukuki süreci başlattıklarını kaydederek, "Bununla ilgili hukuki süreci başlattık. Bu işi yapanlarla ilgili mücadelemizi devam ettireceğiz. Çok net bir şekilde şunu söylemem gerekir ki, daha önce partimizle, milletvekili ve bakanlarımızla ilgili yapılan aleyhte çalışmalar ve kampanyalar sonuç vermedi. Bunlarda vermeyecek. Hesabımız çalınmış ve kendimize ait olmayan cümlelerle insanlara mesajlar atılmıştır. Bu kirli oyuna asla müsaade etmeyeceğiz" şeklinde konuştu.
(İHA)