BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Milletvekili adayları fırsatı kaçırmayın!

İnternethaber Yayın Grubu milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor

Abone ol

12 Haziran seçimlerine az bir süre kaldı. Milletvekili aday adayı olmayı düşünen birçok isim kamuoyunda ortaya çıkmaya başladı bile. İşte bu süreçte İnternethaber Yayın Grubu milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Haziran'da yapılacak seçimler için geri sayım başladı bile. Milletvekili olmak isteyenler aday adaylıkları için bir yandan başvurularını yaparken bir yandan da adaylıklarını ilan ediyor. Bilindiği gibi milletvekili olmak isteyen kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlarının da 10 Mart'a kadar istifa etmesi gerekiyor.

Başvurular bittikten sonra hızlı bir seçim maratonuna girecek olan milletvekili adayları için kaçırılmayacak bir fırsatın müjdesini veriyoruz.

İnternethaber Yayın Grubu'ndan milletvekili adayları için büyük tanıtım fırsatı! İnternet Reklam işbirliğiyle yapılacak tanıtım ve reklam çalışmaları sayesinde Milletvekili adayları içinde hep bir adım daha önde olacaksınız.

ADAYLAR ARASINDA FARK YARATIN!

Seçim çalışmaları boyunca fark yaratarak diğer adaylara fark atmak istiyorsanız ve halka kendiniz en doğru şekilde anlatmak istiyorsanız yapacağınız şey çok basit:

Kaçırılmayacak bu fırsat için :

0212 347 56 56 numaralı telefondan ya da reklam@internetreklam.com mail adresinden İnternetreklam'a ulaşın. İnternetreklam'la hep bir adım önde olun!