BIST 10.276
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.409,99
HABER /  MAGAZİN

Miley Cyrus'a soruşturma şoku

MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde sahnede esrar yakıp içne Miley Cyrus hakkında soruşturma başlatıldı.

Abone ol

Yaptığı skandallarla dikkat çekmeye çalışan Miley Cyrus, MTV müzik ödülleri gecesinde sahne şovunu abartarak esrar içmişti.Ünlü şarkıcının son şovu pahalıya patladı ve yetkililer hakkında soruşturma başlattı.

Pazar gecesi MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ‘en iyi video’ ödülünü almak için sahneye çıkan Cyrus, çantasından çıkardığı sigarayı yakmasıyla Hollandalı yetkilileri alarma geçirdi. Başkent Amsterdam’da gerçekleşen törende, ünlü şarkıcıya sigara içme yasağına uymadığı için soruşturma açılacağı belirtildi.

Ulusal Gıda ve Tüketim İdaresi’nden Tjitte Mastenbroek, “Cyrus televizyonda sigara içerken görüldüğü için birçok şikayet aldık. Soruşturma başlatmak zorundayız” ifadelerini kullandı. Kamusal alanlarda sigara içmenin yasak olduğu Hollanda’da, törene ev sahipliği yapan Ziggo Dome salonu yetkilisi ise Cyrus’un sürpriz bir şekilde sigara yaktığını bu nedenle müdahale edemediklerini belirtti.

Soruşturma sonucunda Miley Cyrus, içeride yaklaşık 17 bin kişinin bulunduğı kapalı bir salonda sigara içtiği için ceza alabilir.

SAHNE ŞOVUNU ABARTTI 


buyuk.20131113113923.jpg