BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.397,63
HABER /  DÜNYA

Otobüs durağında faciaya ramak kaldı

Bursa’da, arızalanan halk otobüsü reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarptı. Durakta bekleyen 5 yolcu ise ölümden döndü.<br/>Kaza, saba...

Abone ol

Bursa’da, arızalanan halk otobüsü reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarptı. Durakta bekleyen 5 yolcu ise ölümden döndü.
Kaza, sabah saat 10.30 sıralarında Çekirge Caddesi’nde meydana geldi. Sinan Çam idaresindeki 16 M 0054 plakalı özel halk otobüsü, Ataevler-Bursa Devlet Hastanesi seferini yapıyordu. İçerisi yolcu dolu olan otobüs, İntam 101 İş Merkezi önünde rotunun arızalanması neticesinde kontrolden çıktı. Taksi durağı önündeki kaldırımdaki reklam tabelasına büyük bir gürültü ile çarpan otobüs durdu. Aracın sağ üst tarafı hasar görürken, tabelanın camları kırıldı. Yolculardan yaralanan olmadı. Otobüsün, 5 yolcunun beklediği İntam durağına 10 metre kala durması büyük bir faciayı önledi.
Sürücü Sinan Çam, rotun çıkması neticesi bir anda aracın kontrolünü kaybettiğini ve kaldırıma çıkarak tabelaya çarptığını söyledi. Yolcular otobüsten tahliye edilirken, kazada 5 bin liralık hasar meydana geldi.
(İHA)