BIST 10.209
DOLAR 32,42
EURO 34,75
ALTIN 2.400,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Milas'ta kitap toplama kampanyası

Muğla’nın Milas ilçesindeki Merkez İlköğretim Okulu’nun düzenlediği kitap kampanyasında bin 700 kitap toplandı.

Abone ol

Merkez İlköğretim Okulu’nun yeni oluşturulacak kütüphanesi için Okul Müdürü Bülent Hekimoğlu ve sınıf öğretmeni Filiz Kağan’ın özverisiyle oluşturulan kitap kampanyasında Bin 700 kitap toplandı.

Milas Belediyesi’nin açtığı kitap fuarında stant açan okul yetkilileri iki hafta boyunca bağışları kabul etti. Şimdiye kadar Bin 700’ü bulan kitaplar kütüphanenin boş raflarıyla buluştu.

Kütüphaneye son olarak Final Dershanesi 30 kitapla bağışta bulundu.

Final Dershanesi Müdürü Ayhan Arıkan ve beraberindeki yöneticilere teşekkür eden Merkez İlköğretim Okulu Müdürü Bülent Hekimoğlu, “Nisan ayında başlattığımız kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. Filiz Kağan öğretmenimizin üstün çabalarıyla şimdiye kadar Bin 700 kitap topladık. Ancak halen 18 bin dolayında kitap eksiğimiz var. Kütüphanemize bağışları kabul ediyoruz. İsteyen vatandaşlarımız okulumuza gelerek bize bağışta bulunabilirler. Kütüphanenin oluşmasının ardından yalnızca okul öğrencilerine değil, tüm vatandaşlarımızın kullanımına açmak istiyoruz.” dedi.

Eğitim adına yapılan tüm girişimleri dershane olarak desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Final Dershanesi Müdürü Ayhan Arıkan, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti. Arıkan, dershane olarak benzer kampanyaları takip ettiklerini ifade etti.
Kampanyanın her aşamasında emeği olan Sınıf Öğretmeni Filiz Kağan da, öğrencilerin daha iyi olanaklarda eğitim almasını sağlamak için tüm çabayı göstermeye devam edeceğini ifade ederek, kitap bağışlayanlara teşekkür etti.