BIST 10.248
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.400,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Milas sokaklarında hummalı çalışma

Milas Belediyesi’nce yaz dönemi öncesince başlatılan üst yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Abone ol

Milas’ta Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki kaldırım çalışması ile Sodra Doğakent içerisindeki kaldırım ve taş duvar çalışmaları büyük bir hızla devam ederken, bu altyapı çalışmalarının ardından önümüzdeki günlerde yol çalışmalarına başlanacak.

Asfalt ve beton parke şeklinde gerçekleştirilecek olan yol çalışmaları ile özellikle kış aylarında bu noktalarda yaşanan sıkıntı bitirilmiş olacak.

Çalışma yapılan noktaları inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Milas hızla büyüyen ve bu büyümeyi gerek enine gerekse boyuna gerçekleştiren bir ilçe. Bu bağlamda yeni imar yollarımızı bir yandan açarken bir yandan da daha önce açılmış yollarımızın alt yapısını tamamlamak için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Hedefimiz alt yapısı bitirilen cadde ve sokaklarda kış gelmeden yol çalışmalarının bitirmek, şu an bu hedef doğrultusunda şehrimizin birkaç noktasında çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi ile Sodra Doğakent’te bitirilme aşamasına getirilen çalışmaların ardından asfalt ve beton parke çalışmalarına başlayacağız. Özellikle Sodra Doğakent’te yapılan taş duvar ve yol çalışmaları bizim için çok önemli, bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarının başında alt yapı, istinat duvarları ve yol gelmekteydi.

İnşallah önümüzdeki günlerde yol sorunumuzu da çözerek vatandaşlarımıza modern bir yaşam alanı sunacağız. Bu büyük çalışmaların öncesi ilgili müdürlüklerimizin yetkilileri ile çalışma noktalarımızı gezerek oluşabilecek aksaklıkları yerinde tespit ediyoruz.

 Ayrıca bu incelemeler sırasında vatandaşlarımızdan bizlere iletilen öneri ve sorunları da yerinde görerek daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz. Yapılan planlamalar doğrultusunda özellikle bayındırlık çalışmalarımız yaz ayı süresince daha yoğun bir şekilde devam edecek” dedi.