BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.466,53
HABER /  GÜNCEL

Mikrofonu unutup CHP'yi eleştirdiler

Bayramlaşma sonrası AK Parti'lilerin mikrofonları unutup CHP’yi eleştirmesi bayrama damgasını vurdu.

Abone ol

Siyasette bayram görünürde bayram tadında geçti. Ama bir de o görüntünün arka planı var, mikrofonların unutulduğu anlar. CHP heyeti AK Parti'ye gitti, sohbet güzeldi.

Kapıya kadar geçirildiler. Ama sonra AK Parti heyeti kendi içinde CHP'yi konuştu. Daha doğrusu eleştirdi. O sözler de açık unutulan mikrofonlara kadar ulaştı. Sadece AK Parti değil CHP ile MHP de arkadan konuştu. İki muhalefet partisi biraraya gelince gündemleri iktidar oldu.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Siyasi partilerdeki geleneksel bayramlaşmalar çerçevesinde AK Parti'yi, CHP, BDP, MHP ve DSP heyetleri ziyaret etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla CHP Genel Başkan yardımcıları İsa Gök ve İzzet Çetin ile Parti Meclisi Üyesi Nuran Yıldız'dan oluşan CHP heyeti, AK Parti Genel Merkezi'ne bayram ziyaretinde bulundu.

"ORUÇ TUTTU DİYE PARTİ YÖNETİCİLERİNİ FIRÇALADILAR"

CHP'lilerin Genel Merkez'den ayrılmasının ardından kendi aralarında konuşmaya başlayan AKP'liler mikrofonların açık kaldığını unutarak CHP'yi 'Bu kadar halktan kopuk, bu kadar milletin değerlerine karşı, hiç bir bilinçleri yok. Bunlar oruç tuttu diye parti yöneticilerini fırçaladılar' sözleriyle eleştirmeye başladılar.


Özdalga: Ben bunları çok iyi tanırım. Kafaları böyle bunların. Bana dediler ki, aman bizi ne kadar eleştirirsen eleştir, ne söylersen söyle ama bu mesele medyaya yansımasın.

Aksoy: Demek o zaman oruçlardı.

Özdalga: Bunlar zaten oruç bile tutmazlar, şimdi türban sorununu biz çözeriz diye ortaya çıkıyorlar.

Aksoy: Evet yaa nereden nereye geldiler. Çık Meclis’te söyle nereden nereye geldiler diye.

Kirişçioğlu: Gazetede çıkmış zaten bu. Bu kadar halktan kopuk, milletten kopuk...

Aksoy: Değer yargılarıyla ilgili hiçbir gelişme yok. Sen bunu Meclis’e taşı. Meclis kürsüsünden denk geldiğinde dile getirsene.

Kirişçioğlu: Marifet yaptıklarını düşünüyorlar.

Aksoy: Hişşt. Mikrofonlar var. Bana açık gibi geliyor.

Özdalga: Ne yapalım canım, biz olanı konuşuyoruz.

Bir dönem CHP’de MYK üyeliği de yapan Özdalga, konuşmanın başında daha önce CHP’lilerle arasında geçen oruç tutma ile ilgili bir olaya atıfla bulunuyor.