BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.437,28
HABER /  GÜNCEL

Kanal D Haber'de reyting rezaleti!

Çocuğu kaybolan aile ile canlı yayına katılan muhabir kulaklığından gelen konuşmayı yanlış anlayınca tarihi bir gafa imza attı.

Abone ol

Kanal D ana haber bülteni eşine az rastlanır bir canlı yayın skandalına sahne oldu. Muhabir, bebeği kaybolan anneye canlı yayında bir çocuk cesedi bulunduğunu söyleyince ekranda adeta kıyamet koptu. Çocuk cesedi haberi de yanlış çıkınca unutulmaz bir canlı yayın rezaleti yaşanmış oldu.

Kanal D muhabiri Özay Erad, İstanbul-Şile’ye bağlı Oruçoğlu köyünde bayram ziyareti için gittiği yerde 3 yaşındaki bebeğini kaybeden anneyle canlı yayın röportajı yaptı. Çocuğunu kaybeden annenin yaşadığı dramı ekrana getiren haber inanılmaz bir son dakika rezaletiyle adeta skandala dönüştü. Muhabir, anneye bir son dakika haber geldiğini söyleyerek 'kara haber'in ipuçlarını verdi. Annenin diğer çocuğunu yayının yapıldığı odadan çıkartan muhabir, köylülerin bir çocuk cesedi bulduğunu söyledi.

YANLIŞ SON DAKİKA HABERİ ACILI ANNEYİ SİNİR KRİZİNE SOKTU!

Haberin şokuyla neye uğradığını şaşıran acılı anne adeta sinir krizi geçirirken, muhabir haberi yanlış verdiğini söyleyerek izleyenleri hayretler içinde bıraktı. Aldığı ölüm haberiyle çılgına dönen anneyi kontrol edemeyen muhabir, 'son dakika haberi yanlış gelmiş, çocuk cesedi bulunmamış, çocuk sesi duyulmuş' dedi. Kanal D rejisi skandal canlı bağlantıyı keserek stüdyoya döndü bültene ve sıradaki haberle devam edildi.

İşte o anlar: