BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Miha Zajc: Kimse Fenerbahçe kadar ödeme yapamıyordu

Fenerbahçeli Miha Zajc, transfer süreciyle ilgili konuşurken ''İtalya ve İngiltere'den de çeşitli teklifler önümdeydi. Günün sonunda, kimse bana Fenerbahçe kadar ödeme yapamıyordu.'' ifadelerini kullandı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde İtalya Serie A takımlarından Empoli'nden kadrosuna kattığı Miha Zajc, Slovenya basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Miha Zajc, ''Comolli bana kulüp stratejisi ve çalıştıkları oyuncuları yavaş yavaş değiştirmeye çalıştıklarını iletti. Sıfırdan başladıklarını, benim gibi bir oyuncuyu istediklerini söyledi. Fenerbahçe, tarihinde ilk kez böyle bir durumu yaşıyor ancak kulüp toparlanacak." dedi.

''KİMSE BANA FENERBAHÇE KADAR ÖDEME YAPAMIYORDU''
''Fenerbahçe'nin gerçekten çok büyük bir dev olduğunu öğrendim.'' diyen Miha Zajc, ''İtalya ve İngiltere'den de çeşitli teklifler önümdeydi. Günün sonunda, kimse bana Fenerbahçe kadar ödeme yapamıyordu.'' ifadelerini kullandı.

''İSTANBUL ANLATILDIĞI GİBİ DEĞİL''
İstanbul'dan övgüyle bahseden Miha Zajc, ''İstanbul, hiç de anlatıldığı gibi bir şehir değil; Avrupa'dan hiçbir farkı yok ve özgür. İstanbul için Suriye'nin yanında, polisler sürekli birilerini tutukluyor, askerler yollarda falan gibi şeyler söyleniyor. Fakat, bunların hepsi yalan. Böyle bir şey görmedim." dedi.

''MAAŞIM HENÜZ YATMADI''
İstanbul'da sadece 3 hafta geçirdiğinin altını çizen genç futbolcu, ''Yeni maaşım henüz hesabıma yatmadı. Fakat, zamanı gelince yatacaktır. Burada sadece 3 hafta geçirdim. Kontratımın finansal şartlarından ötürü çok mutluyum. İtalya'yla kıyaslayacak olursam, çok daha başka bir dünyadayım, daha iyi bir dünyada." dedi.

''ÇILGIN BİR ORTAM BEKLİYORUM''
Derbiyle alakalı da konuşan Miha Zajc, ''Beşiktaş maçı ilk derbi maçım olacak. Muhtemelen hafta sonu geçmek bilmeyecek, çünkü maç pazartesi akşamı. Çok ateşli, unutulmaz ve çılgın bir ortam bekliyorum. Maçı iple çekiyorum!" dedi.