BIST 10.225
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.390,18
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Microsoft Office çöktü

Microsoft’un artık bir rutinden ibaret olan ve her Salı gerçekleştirdiği yazılım yamaları dün gerekli eksiklikleri düzeltmek için yapılırken office’in tamamen çökmesine sebep oldu.

Abone ol

Office’nin farklı sürümlerine farklı müdahaleler ile kullanıcılarına en iyi ve en verimli kullanım deneyimini sunmaya çalışan Microsoft, dün gerçekleştirdiği güncelleme ile Office 2013’teki bazı eksiklikleri kapatayım derken program yerle bir oldu.

Birçok kişinin günlük hayatta en çok kullandığı araçlardan biri olan Office’nin son kullanıcıda hata vermesi ise Microsoft’a  şikayet ve sitem mailleri ile sonuçlandı. Kullanıcıların bu tepkisi ile hemen harekete geçen Microsoft bahsi geçen hatanın yani kullanıcılarının karşılaştığı bir problem olarak konuya açıklama getirdi.

Gelen tepkiler üzerine yaşanan bu durumun en kısa sürede nasıl düzeltileceğini de açıklayan Microsoft “Click to run” kullanıcılarının Office 2013’ü sistemlerinden tümüyle kaldırması ve online Office hesabı ile yeniden yüklemeleri ile sorunun ortadan kalkacağını belirtti.

Amacın düzeltmekken sonucun çökertmekle bittiği