BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,87
ALTIN 2.442,57
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'nin Arınç öfkesi dinmek bilmiyor!

Bülent Arınç'ın sözleri MHP'yi çok kızdırdı. MHP'den Arınç'a gelen tepkiler dinmek bilmiyor.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA

AK Parti 32. İl Danışma Meclisi toplantısında MHP'yi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçel'yi hedef alan Arınç'a MHP'nin öfkesi dinmek bilmiyor.

Bahçeli'nin partisinin oylarını yüzde 20'nin üzerine çıkaramadığını söyleyen Arınç, "Bahçeli'ye acıdım, onu da severim. Git ya kardeşim, MHP de kurtulsun millet de kurtulsun. Senden başka belki birisi gelir, MHP kendi kimliğini bulur. Sen yüzde 20'yi geçersen kal başımızda 40 sene daha. Ama yüzde 20'yi bile söyleyemedi" demişti.

Arınç'a bir tepki de Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'dan geldi. Adan Arınç'ı yolsuzluk ve rüşvet üzerinden vurdu:

BU HÜKUMETİN BAŞBAKAN YARDIMCISI OLMAKTAN UTANMIYOR MU?

"Bülent Arınç'ı uzun süredir takip ediyoruz, çok dengesiz açıklamalar yaptığını biz de biliyoruz, kamuoyu d abiliyor. Bülent Arınç önce Adalet ve Kalkınma Partisi'nin düştüğü, yağma, hırsızlık, bölücülük tuzaüını deşifre etsin, onu açıklasın, orada tavır koysun. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluklarına öncülük yapmış bir iktidarın Başbakan Yardımcısı olarak kalmaktan utanmıyor mu, önce onu tespit edelim."

MHP, BÜTÜN PARTİLERE AYAR VERMEKTEDİR

"Türkiye'de şu anda siyaset ve devlet adamı olma özelliği taşıyan, Türk milliyetçilerinin lideri ile ilgili bir tasarrufta bulunmak Sayın Bülent Arınç'ın haddi değildir. Devlet Bahçeli Bey'in önderliğinde yürüyen Mliiliyetçi Hareket Partisi, AKP'ye de, CHP'ye de, BDP'ye de ayar vermektedir. türk milleti adına bugün ortaya konan iradenin tek temsilcisi Sayın Devlet Bahçeli'dir, ona dil uzatmak kimsenin haddi değildir.