BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Hava saldırısı: 15 ölü, 5 yaralı

Suriye’de düzenlenen hava saldırısında 15 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Suriye’den özel araçla Kilis’e getirilen yaralıları ambulansa yönlend...

Abone ol

Suriye’de düzenlenen hava saldırısında 15 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Suriye’den özel araçla Kilis’e getirilen yaralıları ambulansa yönlendiren gümrük görevlisini Suriyeliler darp etti.
Akşamüzeri Suriye Hava Kuvvetleri tarafından Halep’in Azez ilçesine “varil” bombası atıldı. Saldırıda çoğu kadın ve çocuk 15 kişi hayatını kaybederken, yaralanan 5 Suriyeli sınırdan Türkiye’ye getirildi. Gümrük görevlilerinin yaralıların ambulans ile Kilis Devlet Hastanesi’ne götürüleceği uyarısına aldırış etmeyen Suriyeliler, yaralıları pasaportsuz şekilde özel araçları ile getirmek istedi. Suriyeliler, kendilerini uyaran gümrük görevlisini de darp etti. Diğer gümrük görevlileri ile polislerin devreye girmesi sonucu Suriyeli gözaltına alındı. Yaralanan gümrük görevlisi tedavi için Kilis Devlet Hastanesi’ne getirilirken, Suriyeliler sağlık kontrolünden sonra sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Saldırı sonucu yaralanan 5 Suriyeli Kilis Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
(İHA)