BIST 10.627
DOLAR 32,18
EURO 34,91
ALTIN 2.426,61
HABER /  GÜNCEL

MHP'li belediyeden Van'a yardım

Van depreminde mağdur vatandaşlara yardım kampanyasına Ankara'nın MHP'li Gölbaşı ilçe belediyesi de katıldı

Abone ol

Gölbaşı Belediyesi 2 TIR dolusu temizlik ve gıda yardımını yola çıkardı. Gölbaşı Belediyesi, bir Tır dolusu içme suyu, bir TIR dolusu da temizlik, gıda, battaniye ve giyim yardımlarından oluşan malzemeleri Van'a gönderdi.

MHP'li Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Türkiye'nin birlik ve dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı. Bölgenin en çok su ve gıda ihtiyacı olduğu bilgisine ulaştıklarını belirten Odabaşı şöyle konuştu:

Bir TIR dolusu su ve bir TIR da temizlik ve gıda maddeleri paketleriyle battaniye, giysi ve az da olsa soba dan oluşan yardım hazırladık. O bölgede yaşayan insanlarımıza yardım elimizi uzatıyoruz. Az da olsa Gölbaşı halkımızın ve belediyemizin bu duyarlılığını insanlarımıza hissettirmiş olacağız. Yardımı Gölbaşı belediyesi olarak yapıyoruz. Ancak halkımızın ne kadar yardımsever olduğunu biliyoruz. Bu anlamda bir de kampanya başlatmış buluyoruz"

BU MİLLETİN BİRLİK VE BERABERLİĞİNİ KİMSE BOZAMAYACAK

Yardım kampanyası kapsamında Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezi'nde bir koordinasyon merkezi oluşturulduğunu belirten Başkan Odabaşı, "Gölbaşılı hemşerilerimizin yapacağı yardımları burada toplayacağız. Yine bu yardımları bu bölgedeki hemşerilerimize göndereceğiz. İnşallah oradaki insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamada bir nebzede olsa fayda sağlamış oluruz. Bu hadise de göstermiştir ki bu milletin birlik ve beraberliğini inşallah kimse bozamayacak. Bütün insanlarımızın kardeşlik ve birlik görevini yapmak için adeta yarışa girmişlerdir. Bu da birliğimizin bozulmayacağına dair bir işaret olarak görüyorum" diye konuştu.