BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,81
ALTIN 2.430,27
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li Bastırmacı'dan anlamlı ziyaret

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mustafa Bastırmacı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısıyla şehit ve gazi yakınlarını ziyaret etti.

Abone ol
MHP Kahramanmaraş Milletvekili aday adayı Mustafa Bastırmacı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Haftası dolayısıyla Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Ziyarete, Bastırmacı’ya ziyaret sırasında Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Meclis üyeleri Cengiz Çiçeklioğlu, Mustafa Evliya, Kadir Tanış ve MHP il Başkanlığı eski Yöneticisi Mustafa Pakdamar, Hayatı Cüce, MHP ilçe Başkanlığı eski Yöneticisi İsmail Dobur ve Hacı Kurtuluş Aslan eşlik etti. Gaziler tarafından dernek girişinde karşılanan Bastırmacı, “18 Mart Şehitler Haftası vesileyle sizleri ziyaret etmek istedim. Bu gelişim kesinlikle siyasi değildir. Sizler bu vatanın birliği, beraberliği ve huzuru için korkusuzca canlarını ortaya koymuş, hiç düşünmeden tekrardan canınızı ortaya koyacak iradeye sahipsiniz. Hepinize yüce Türk Milleti adına tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Şehitlerimize Yüce Allah’tan Rahmet, sizlere de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz.” dedi. Gazilerle bir süre sohbet eden Bastırmacı, dernek çalışmaları hakkında Başkan Yunus Karaman’dan bilgi aldı, sıkıntılarını dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karaman, Bastırmacı’ya gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür etti. Kahraman, Bastırmacı’nın her zaman yanında olacaklarını dile getirdi.