BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,05
ALTIN 2.467,06
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'li başkana şok gözaltı!

Antalya'nın Kemer İlçe Belediyesi’ne sabah saatlerinde operasyon başladı. Belediye birimlerindeki polis aramaları sürüyor

Abone ol

Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, MHP'li Kemer Belediyesi'ne şafak vakti operasyon düzenledi. Belediyeye gelen çok sayıda polis, birimlerde arama başlattı. Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün dün akşam yatla denize açıldığını belirleyen polis, temasa geçerek yat limanına dönmesini istedi.

Operasyonun, bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kemer Nar Festivali'nin bitiminden bir gün sonraya denk gelmesi dikkat çekti.

BAŞKAN GÜL GÖZALTINA ALINDI

Kemer Belediyesi'ne bugün sabah saatlerinde düzenlenen operasyon kapsamında Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 9'uncu Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali'nden sonra dün akşam Kemer Türkiz Marina'dan kiraladığı yatla mavi tura çıkan Başkan Gül ile telsizle temasa geçen polis, tekrar yat limanına dönmesini istedi. Bunun üzerine Başkan Gül ve birlikte yaşadığı Neşe Gül, oğlu İsmail Hakkı Gül ve arkadaşlarının içinde bulunduğu kiralık yat, saat 10.50'de Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı'nın iskelesine yanaştı. Burada hazır bekleyen Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Gül'ü gözaltına aldı. Üzerinde tişört ve şort bulunan Mustafa Gül, önce evine giderek elbiselerini değiştirdi. Başkan Gül daha sonra polis otosuna konularak Antalya Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Diğer yandan belediyenin birimlerindeki polis araması sürüyor.