BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den ülkücü oyuncuya hain cevabı!

MHP, ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez'in canlı yayında partiye yönelik eleştirilerine 'MHP'den asla hain çıkmaz ve de asla hain üretmez' dedi

Abone ol

Milliyetçi kimliğiyle tanınan oyuncu Ahmet Yenilmez CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programında MHP'ye ağır eleştirilerde bulundu. MHP cephesinden bu eleştirilere sert bir yanıt geldi.

Ahmet Yenilmez'in canlı yayında "Bu hareket hain üretme fabrikasına dönüştü. Bizi hain sayıyorlar." dedi. Bu sözler üzerine MHP yazılı bir açıklama gönderdi.


ÜLKÜCÜ SANATÇIDAN MHP BOMBALARI

Oyuncu Ahmet Yenilmez'den MHP yönetimine sert eleştiriler geldi. CNN Türk'te konuşan Yenilmez, 'Bu hareket hain üretme fabrikasına dönüştü. (DEVAMINI OKU)

31889.jpg

İşte o açıklama;

Tiyatro sanatçısı Ahmet Yenilmez'in bir televizyon programında ''MHP'yi hain üreten bir fabrika'' olarak nitelediği, ''Öcalan da siyasi muhatap olarak kabul edilmelidir'' açıklamasında bulunduğu ifade edildi.

HANGİ CÜRETLE SALDIRIYOR

Yenilmez'in yüreği ve düşüncesinin, etnik bölücülüğe ''teslim bayrağı çektiği'' savunulan açıklamada, ''hangi cüret ve kimin hesabına ülkücülere saldırdığı'' soruldu.

Söz konusu ifadelerin, Yenilmez'in ''gerçek düşünce dünyasını ve şahsiyetini ele verdiği'' değerlendirmesinde bulunulan açıklamada, şunlar kaydedildi:

DÜŞÜK ZİHNİYETLİ KİŞİ

''O zat gayet iyi bilmektedir ki 44 yıldır ülke ve millet bütünlüğümüze kastetmek isteyen hainlere karşı can ve hürriyet bedeli ödeyerek, şerefli ve meşakkatli bir yolu sürdüren Milliyetçi Hareket Partisinin içinden asla hain çıkmaz ve de asla hain üretmez. Ancak tek tük olsa da kendisi gibi siyasi pusulasını ve siyasi coğrafyasını değiştiren düşük zihniyetli kişilerin içinden çıkması karşısında ise yapabileceği bir şey yoktur.

GERÇEK YÜZLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bununla beraber Yüce Rabbimizin lütfu olsa gerek ki hak suretinde gözüken bazılarının, bir vesileyle maskesi inmekte, gerçek suratları ortaya çıkmaktadır.''