BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,11
ALTIN 2.326,23
HABER /  GÜNCEL

Ülkücü sanatçıdan MHP bombaları

Oyuncu Ahmet Yenilmez'den MHP yönetimine sert eleştiriler geldi. CNN Türk'te konuşan Yenilmez, 'Bu hareket hain üretme fabrikasına dönüştü.'

Abone ol

İNTERNETHABER - Milliyetçi kimliğiyle tanınan oyuncu Ahmet Yenilmez, MHP'ye ağır eleştirilerde bulundu.

CNN Türk'te yayınlanan Aykırı Sorular programına katılan Yenilmez, MHP için "MHP bugün ülkücü hareketi temsil etmiyor" dedi ve ekledi:

"Temsil etseydi kaba bir hesapla yüzde 30 oy alırdı."

İşte Ahmet Yenilmez'in MHP'yi kızdıracak o açıklamalarından satır başları:

"MHP O ÜLKÜCÜLERİ TEMSİL ETMİYOR"

Ülkücü hareket bir tepkisel bir hareketti. Bir kere lideri askerdi. Emir-komuta zinciri içinde olan bir hareketti. Bugün ki MHP ile o günleri temsil etmiyor. Temsil etmiş olsa oy oraları yüzde 30 civarında olması lazım. Sadece eskilerin çocukları ve torunları vermiş olsa yüzde 30 oy alır.

"MUHSİN BAŞKAN'LA DAMGA VURDULAR"

Bu hareket hain üretme fabrikasına dönüştü. Bizi hain sayıyorlar. Biz rahmetli Muhsin başkanla birlikte ayrıldığımızda o damgayı yedik. Ülkücü hareket kendisini ideolojik bir yapıya götürecek kadroya sırtını döndü. Neden döndü? Çünkü Ülkücü Hareket mesleksizler tarafından yönetiliyor.

DAĞDA ÖLENİN CEBİNDE DE TC KİMLİĞİ VAR

Dini dili ırkı ne olursa olsun yaradılmışların en şereflisi olduğuna inandığım insanın ölümünün duracağı süreci kim nasıl desteklemez. Öcalan ile müzakare yanlış değil. Öcalan terör bitmesin demediği zaman bu terörü bitirebilecek misiniz? Mümkün değil. Dağda ölenin de cebinde TC kimliği var askerin de...