BIST 10.159
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.469,38
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den İçişleri Bakanı'na tam destek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İdris Naim Şahin'e sahip çıktı. İşte Bahçeli'nin o sözleri...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- MHP Genel Başkanı Bahçeli bu haftaki grup toplantısında İçişleri Bakanı İdris Naim Sahin'e destek verdi

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Şahin'in Uludere ile ilgili açıklamalarının doğru olduğunu savunan Bahçeli:

'İçişlerli Bakanı Uludere’de ölenleri PKK’nın figüranları diyerek özre gerek olmadığını açıkça söylemiştir. Bölücü terörü bırakarak İçişleri Bakanı ile uğraşmak PKK’nın değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramaz. Söz konusu bakanın çıkışları yüreklere su serpmiş ve takdir toplamıştır. Sayın İçişleri Bakanı görevini iyi niyetle yerine getirmiştir.' dedi.

Bahçeli iktidarın Uludere üzerindeki sis perdesini kaldırması gerektiğini açıkladı.

İşte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasından satır başları;

Maalesef AKP hükümetinin milli bayramlara şaşı bakışından fetih kutlamaları da nasibini almıştır. İktidar zihniyeti ne yaparsa yapsın İstanbul'un fethi gönüllerde yaşayacak.

ULUDERE'NİN ÜZERİNDEKİ SİS PERDESİ KALDIRILMALIDIR

Sınır bölgemizdeki yük hayvanlı kalabalık, insansız hava araçları tarafından tespit edilmiştir. Bu bölgenin teröristler tarafından kullanılması nedeniyle ateş altına alınmıştır. Bunun sonucunda 34 kişi ölmüştür.

Yapılan açıklamalarda bu kişilerin kaçakçılık yapan bölge insanı olduğu tespit edilmiştir. Uludere üzerindeki sis perdesinin kaldırılmasını beklediğimizi bildirmek isterim.

Konu araştırılmalı ve gerçekler ortaya çıkartılmalı. Uludere'de ölenlerin ailelerine tazminat yetiştirenler şehit ailelerinin yüzüne nasıl bakacaklar?

İÇİŞLERİ BAKANI’NA DESTEK

Sınırdaki kalabalık terörist olsaydı ve askerimize saldırsaydı bunun hesabını kim verecekti. Uludere olayı araştırılmalı ve gerçekler ortaya çıkarılmalıdır. İçişlerli Bakanı Uludere’de ölenleri PKK’nın figüranları diyerek özre gerek olmadığını açıkça söylemiştir.

Bölücü terörü bırakarak İçişleri Bakanı ile uğraşmak PKK’nın değirmenine su taşımaktan başka bir işe yaramaz.

Söz konusu bakanın çıkışları yüreklere su serpmiş ve takdir toplamıştır. Sayın İçişleri bakanı görevini iyi niyetle yerine getirmiştir. AKP Uludere’de PKK’nın oyununa düşmüş ve köşeye sıkışmıştır.

ERDOĞAN'IN SİNSİLİĞİ OLAYI DERİNLEŞTİRMEKTEDİR

Başbakan’ın sarsak duruşu, konuyu başka yerlere çeken sinsiliği girdabı derinleştirmektedir. Başbakan konuyla ilgili ABD gazetesinde çıkan bir makalenin Obama yönetimini yıpratmak için yayınlandığını yüzü kızarmadan öne sürebilmektedir. Başbakan’ın bundan sonra Obama’ya destek olmak için Teksas’ta miting yapması şaşırtıcı olmayacaktır.
Gerekirse hainlerin başına Kandil yıkılır, bayrak dikilir, deprem gibi taş üstünde taş üstünde bırakılmaz. MHP bölücü terörün kökünü kazımak için azimli ve son derece hazırlıklıdır.

TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI DEĞİL

Biz kimsenin suçsuz yere ölmesini dilemeyiz. Ancak Türkiye'nin yol geçen hanı olmadığını kimsenin sınırlarımızı ihlal edemeyeceğini söylemek isteriz. Kaçakçılığı masum göstermek kimsenin haddi değildir.