BIST 9.575
DOLAR 32,49
EURO 34,59
ALTIN 2.482,47
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den Hüseyin Çelik'e zehir gibi cevap!

Hüseyin Çelik'in 48 madde konusundaki çıkışlarından dolayı Bahçeli'yi eleştirmesine MHP'den zehir gibi cevap geldi.

Abone ol

MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in yaptığı açıklamaları sert bir dille eleştirdi.

AKLI ERDOĞAN TARAFINDAN KİRALANMIŞ ZAVALLI 

Yalçın, "Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin muhatabı değildir. O, kısacık aklı Başbakan Erdoğan tarafından kiralanmış bir zavallıdır. Sahibinin sesidir. Onu iki ayağı üzerinde dikip MHP'ye saldırtan, ipini tutan Başbakan Erdoğan'dır. Hüseyin Çelik, siyasi rakiplerine en küçük utanma, arlanma duymadan, yüzü kızarmadan sövebilme cüretini, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan almaktadır.Gerçek şu ki Hüseyin Çelik ruh hastasıdır. MHP'nin varlığı onun ruhi illetini şiddetlendirmektedir. Acilen müşahede ve tedavi altına alınmadığı takdirde dışarıdaki herkese zarar verebilir. Partisi için de tehlike arz etmektedir. Böyle giderse en yakınlarına bile saldırması, salyalarını kendi sahiplerinin boğazına akıtması mümkündür. O bakımdan AKP lideri Sayın Erdoğan'a tavsiyemiz, onu bir an önce bir akıl hastanesine yatırması ve tedavi altına aldırmasıdır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. E. Semih Yalçın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi hedef alan sözleri üzerine yazılı açıklama yaptı. Semih Yalçın'nın yaptığı basın açıklamasında öne çıkan satır başları şöyle:

"ÇELİK'İN ÇUKURA BİLE RAHMET OKUTAN SİYASİ ÜSLUBU"

"Siyaset dünyasının en çukur ve çirkef karakteri unvanını kimselere bırakmayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ramazan ayının hayır ve bereketinden de nasibini almamış bahtsız bedevi olduğunu son açıklamalarıyla bir kez daha ortaya koymuştur. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin bugünkü basın toplantısında, AKP'nin yeni anayasa süreci hakkındaki beklentilerine karşılık vermemesi, Hüseyin Çelik'in yarım yamalak aklını tamamen başından almıştır. Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin açıklamalarında hakaret içeren cümleler bulunmadığı halde, 'Bize hakaret edilmesine izin vermeyiz' diyerek buram buram pislik kokan ağzından salyalar akıtmıştır. Çelik'in çukura bile rahmet okutan siyasi üslubu, idrak etmekte olduğumuz mübarek günlerin anlam ve ruhundan ne kadar uzaksa, Müslümanlığı da haktan hakikatten, erdemden ve ahlaktan o kadar uzaktır."

"ASIL ZAVALLILAR HÜSEYİN ÇELİK GİBİ AKP SÖZCÜLERİDİR"

"AKP'nin baş müptezeli Hüseyin Çelik, ya oruç tutmamaktadır, ya da MHP düşmanlığı yüzünden sık sık nükseden siyasi kanamasından dolayı yine özürlüdür. AKP Genel Başkan Yardımcısının açıklamalarına bakılırsa, sözde çözüm sürecinin kimlerin kimyasını bozduğu, kimleri çılgına çevirdiği ortadadır. Hüseyin Çelik'in hezeyanları, suçüstü yakalanmanın tezahürüdür. Milletin hizmetkarıyız diyerek halkın oylarını alan, ancak PKK'nın hademesi olduğu gün yüzüne çıkan AKP'nin rezillikleri ortaya dökülmüştür. Bunun içindir ki asıl zavallılar, Hüseyin Çelik gibi AKP sözcüleridir."

"TÜRK DÜŞMANLIĞIDIR"

"Hüseyin Çelik, Irak'ta öldürülen Türkmenler için de sadece Müslüman olmalarının önemli olduğunu söylemiştir. Hüseyin Çelik'in çirkeflik akan dilinden yansıyan ruh ne kadar Müslümanlıkla bağdaşıyorsa, AKP iktidarının İslam dünyasının sorunlarıyla ilgilenmesi de o kadar bağdaşmaktadır. Ayrıca yamyamların bile hürriyetlerini kazandığı bir yüzyılda hala Doğu Türkistan'da Müslüman Türkler ve Müslüman Çinliler zulüm altında inlerken, AKP sözcülerinin gıkı çıkmamaktadır. Bunun en büyük sebebi, MHP'yi ırkçılıkla suçlayan Hüseyin Çelik'in ve AKP kurucularının şuuraltında yatan günahkar ırkçılıktır, yani Türk düşmanlığıdır. Türkçe üzerinden Devlet Bahçeli'ye saldıran Hüseyin Çelik, bu dile ve onun sahiplerine o kadar düşman ve yabancıdır ki, hayatı boyunca sadece başkalarına küfretmeyi öğrenebilmiştir. Hüseyin Çelik'in bizce malum olan mayası ve sütü, bugünkü rezil ve pespaye açıklamalarıyla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Zavallı kelimesi Hüseyin Çelik gibiler için iltifat, beş para büyük bir miktardır. Hüseyin Çelik, etnisite diye haddini bilmeden aşağılamaya kalkıştığı Türk milletinin gözünde delikli kuruş bile etmemektedir. Hatta siyaset pazarında bedava verseler alınmayacak kıratta bir adamdır. MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli'yi zavallılıkla ve beş kuruşluk itibarı olmakla itham eden Hüseyin Çelik'in kaç paralık adam olduğu vaktiyle Bakanlık yaptığı camia tarafından pekiyi bilinmektedir."

"AKLI BAŞBAKAN TARAFINDAN KİRALANMIŞ BİR ZAVALLIDIR"

"Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin muhatabı değildir. O, kısacık aklı Başbakan Erdoğan tarafından kiralanmış bir zavallıdır. Sahibinin sesidir. Onu iki ayağı üzerinde dikip MHP'ye saldırtan, ipini tutan Başbakan Erdoğan'dır. Hüseyin Çelik, siyasi rakiplerine en küçük utanma, arlanma duymadan, yüzü kızarmadan sövebilme cüretini, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan almaktadır. Gerçek şu ki Hüseyin Çelik ruh hastasıdır. MHP'nin varlığı onun ruhi illetini şiddetlendirmektedir. Acilen müşahede ve tedavi altına alınmadığı takdirde dışarıdaki herkese zarar verebilir. Partisi için de tehlike arz etmektedir. Böyle giderse en yakınlarına bile saldırması, salyalarını kendi sahiplerinin boğazına akıtması mümkündür. O bakımdan AKP lideri Sayın Erdoğan'a tavsiyemiz, onu bir an önce bir akıl hastanesine yatırması ve tedavi altına aldırmasıdır. Hüseyin Çelik ve onun gibiler zamanı ve günü geldiğinde arkalarında Tayyip Erdoğan'ı ve iktidarını bulamayacak, kaçacak delik arayacaklardır. Bilinmelidir ki MHP'ye ve onun liderine rezilce bir üslupla saldırmayı yiğitlik zannedenlerin küfürle üstünlük sağlamaya çalışanların sonu hüsrandır. Türk milleti, varlığını temsil eden MHP'ye yönelik bütün bu galiz küfürlerin, alçakça saldırıların hesabını sormaktan çekinmeyecektir. Milliyetçi-Ülkücü hareketin mümessilleri zamanı geldiğinde seni tükürükleriyle boğacaktır."

"HADDİNİ BİLMEZSEN SANA SEVE SEVE HADDİNİ BİLDİRİRİZ"

"MHP camiası olarak müptezel başı Hüseyin Çelik'e sesleniyoruz:

Ey Hüseyin Çelik! Sen kimsin?, Hangi ihanet fabrikasının ürünüsün?, Hangi cüretle MHP Liderine ve camiamıza saldırıyorsun?, Haddini bil!, Eğer bilmezsen, sana seve seve haddini bildiririz. Adam gibi siyaset yapmayı, uygun metotlarla, ancak senin gibi adileşmeden, sana öğretiriz. Sen, başkalarının eserlerini ve başarılarını çekemeyip kıskandığı için sövmeyi ve yermeyi meslek edinen Tahir Efendilerin siyasetteki son temsilcisisin. Senin gibi ahlak ve izan fukarası birine son sözümüz Nef'i'nin meşhur tevriyesi olacaktır. Ancak; düşmanı olduğun, ama husumetini itiraf edecek cesareti bulamadığın Türk milletinin dilini iyi bilmediğin için, anlayan birine açıklatmanı tavsiye ederiz: Tahir efendi bana kelp demiş, iltifatı bu sözde zahirdir, maliki mezhebim zira, itikadımca kelp tahirdir."


Hüseyin Çelik Bahçeli'ye saydırdı

Hüseyin Çelik, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin bugün düzenlediği basın toplantısında söylediği "48 maddenin Meclis Genel Kurulu'na girmesi çok erken, çok gereksiz bir teklif" sözlerine çok sert bir tepki verdi. 

huseyin-celik-bahceliye-cevap.jpg 


Bahçeli'de 48 madde açıklaması

MHP lideri Devlet Bahçeli "Başbakan isterse masadan kalkabilir, ilk 4 maddeden tavizimiz yoktur" dedi.

bahceliden-48-madde-aciklamasi.jpg