BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  POLİTİKA

MHPden Erdoğana tehdit!

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında ülke gündemini değerlendirdi. Bahçeli'nin, Erdoğan'a teklifi var..!

Abone ol

MHP lideri Bahçeli, grup toplantısında ülke gündemini değerlendirdi. Bahçeli, Erdoğan'a Yüce Divan göndermesi yaptı ve "Ülkede yaşanan yoksulluğun hesabını iktidardan mutlaka sorulacaktır" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları şöyle;

DERDİMİZ ÜLKE İSTİKBALİ: "Partisinin kapatılma davasından sonra ihtiyaç duyacağımız normalleşme süreci için MHP, önerilerini kamuoyuna duyurmuştur. Sayın Erdoğan, bizim önerilerimizi eleştirmiş ve bunları gayrimeşru nitelemiştir. Bizim derdimiz Erdoğan'ın siyasi istikbali değil ülke istikbalidir. "

TÜRK MİLLİYETÇİLERİYİZ: Erdoğan, konuşmasında siz kim oluyorsunuz demiştir. Bu soru bizim kendimizi Erdoğan'a bir kez daha anlatma ihtiyacını doğurmuştur. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz.İlhamını gücünü ve inancını milletinden alan Türk milliyetcileriniz. Türk milleti sevgimizdir. Biz Avrupa'ya diz çöküp, vatan evlatlarını katleden eli kanlı canilere "sayın" diye hitap etmeyiz. Mağdur oluruz ama mağrur oluruz. Dik oluruz eğilmeyiz, sözümüzün eriyiz. Önce ülkem sonra partim sonra kendim deriz ve gereği gelince yaparız. Biz milliyekçi hareketiz ve dün neysek bugünde oyuz.

MHP olarak, AKP'nin iktidarının ülkeye yaşattığı yıkımı halkımız ödemeyecektir. Bu hesap, bu yıkıntılara neden olan kişilere birer birer mahkemelerde sorulacaktır.

GAFLET İÇİNDE:
''Türk adaleti önünde hesap vermek korkusu ile rasyonel düşünme kabiliyetini tamamen kaybeden Başbakan; demokrasiyi, parlamenter rejimi ve partisini ateşe atacak ve siyasi ihtiraslarına kurban edecek bir gaflet yolculuğuna çıkmıştır. Bizim amacımız, kendisi ve partisiyle birlikte demokratik rejimi de peşinden sürüklemesinin önlenmesidir. Başbakan'ın MHP'ye yönelttiği çirkin suçlamalar, gerçekleri ısrarla ve inatla saptırmak isteyen tehlikeli bir psikolojinin tezahürleri olmuştur.''