BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'de fatura AK Parti'ye kesildi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin başkanlığında toplanan divan toplantısında, 1 Kasım seçim sonuçları değerlendirildi. Fatura ise son aylarda artan istikrarsızlık ve terör olaylarını artırdığı gerekçesiyle AK Parti'ye kesildi.

Abone ol

MHP'de 1 Kasım seçimlerinin ağır faturası AK Parti'ye kesildi. İstifa söylentilerine Divan'da cevap veren MHP lideri, partinin tüm kadrolarının görevlerinin başında olduğuna işaret ederken, milletvekili seçilemeyen isimlerin de partideki görevlerine devam edeceği belirtildi.

Genel seçimin ardından dün ve bugün kurmayları ile bir araya gelen Genel Başkan Devlet Bahçeli, saat 18.00'de de parti genel merkezinde Başkanlık Divanı'nı topladı.

FATURA AK PARTİ'YE KESİLDİ

Partinin oy oranındaki ve milletvekili sayısındaki düşüşün masaya yatırıldığı toplantıda, söz konusu düşüşlerin AK Parti'nin "istikrarsızlık ve terör" vurgusu yapmasından kaynaklandığı değerlendirildi.

İSTİFA SÖYLENTİLERİNE CEVAP

Toplantıda konuşan Genel Başkan Bahçeli, partinin tüm kadrolarının görevlerinin başında olduğuna işaret ederek, aynı kararlılıkla çalışmaya devam edecekleri vurgusunu yaptı. Seçim sonuçlarına ilişkin beklentilerinin daha yüksek olduğunu ifade eden Bahçeli, partinin aldığı oy oranına saygı duyacaklarını ve ona göre bir çalışma yapacaklarını aktardı.

Toplantıda, milletvekili seçilemeyen genel başkan yardımcıları Sadir Durmaz ve Ruhsar Demirel ile Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu'nun Başkanlık Divanı'ndan istifasının gündeme gelmediği bildirildi.