BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,75
ALTIN 2.423,46
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

MHP havadan da 'hayır' dedi

Kaya, referandumda vatandaşların 'Hayır' oyu kullanmaları için deniz paraşütü ile Konyaaltı sahilinde 'Hayır' yazılı pankartla gökyüzünde süzüldü.

Abone ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, referandumda vatandaşların 'Hayır' oyu kullanmaları için deniz paraşütü ile Konyaaltı sahilinde 'Hayır' yazılı pankartla gökyüzünde süzüldü.

12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı, vatandaşların seçimde 'Hayır' oyu kullanmaları için ilginç bir yönteme baş vurdu. MHP İl Başkanı Adnan Kaya, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde eline aldığı 'Hayır' yazan pankartla deniz paraşütüne binip vatandaşların oylarını 'Hayır' kullanması yönünde eylem yaptı. Sahilde deniz şortunu giyerek tekneye binen Kaya, kıyıdan biraz açıldıktan sonra deniz paraşütü ile havalanarak elinde taşıdığı 'Hayır' yazılı pankartla
Antalyalıları uyardı. Sahilde bulunanlar eylemi merakla izledi.

Kaya, yapılan anayasa değişikliğinin Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılamayacağını savundu. 12 Eylül mağdurlarının seçimde oylarını 'Hayır' olarak kullanmaları gerektiğini belirten Kaya, bir saat havada kaldıktan sonra inerek partililerle bir araya geldi.