BIST 10.173
DOLAR 32,27
EURO 34,96
ALTIN 2.448,28
HABER /  GÜNCEL

Bu masaj ömrünüze ömür katıyor

Su Spa Wellness Center’ın ruhunuzu dinlendiren 5 özel bakımından dilediğiniz 2 tanesi %82 Fırsatla 280 TL yerine yalnızca 50 TL! (6 Ay Geçerlidir)

Abone ol

ADVERTORİAL- Yorgunluk ve stresten kısa sürede arınmak pek mümkün değil gibi gözükse de kendiniz için vereceğiniz mola, hem dinlenip güne zinde devam etmenize, hem de sorunlardan uzaklaşarak kendinizi daha iyi hissetmenize yarıyor. Su Spa & Wellness Center sizleri tüm sıkıntılarınızı geride bıraktığınız bambaşka bir dünyaya davet ediyor!

Büyük Kulüp, Anadolu Kulübü ve Mayadrom Sports Center’da hizmet veren Su Spa & Wellness Center, yoğun düşüncelerinizi özel dekore edilmiş odanın hemen eşiğinde bırakıp masaj yatağına uzandığınız andan itibaren dinlenme fırsatını sizlere sunuyor. Egzotik kokular arasında hafiflemeye başladığınızı hissedecek, eşine zor rastlanan özel uzman terapileri ile kendinizi daha da mutlu hissedip günün tüm yorgunluğunu üzerinizden atacaksınız.

Üstelik ŞehirFırsatı’yla yalnızca 1 değil, 2 terapi sizleri bekliyor!

Su Spa & Wellness Center’ın ruhunuzu dinlendiren 5 özel bakımından dilediğiniz 2 tanesi %82 Fırsatla 280 TL yerine yalnızca 50 TL!

İşte Su Spa & Wellness Center’ın Büyük Kulüp, Anadolu Kulübü ve Mayadrom Sports Center’daki merkezlerinde yararlanabileceğiniz, içlerinden ikisini tercih edebileceğiniz her bedene ve her ruha uygun birbirinden özel terapiler:

*Detoks isteyene                                                        
45 dk İnceltici Yosun Vücut Sargılama

*Sağlıklı Bronzluk sağlamak isteyene                         
45 dk Aromatik Deniz Tuzu Peeling Vücut Bakımı 


*Kendini şımartmak isteyene                                      
45 dk Buharlı Nemlendirici, Canlandırıcı Cilt Bakımı

*Vücudunun sesini dinlemek isteyene                          
45 dk Bali Masajı

*”Derin Temizlik” isteyene                                          
45 dk Collesium Hamam (Kese, Köpük, Sırt Masajı)

İnceltici Vücut Yosun Sargılama

Yosun vücut sargılama, selülit gidermede ve sıkılaştırmada oldukça etkili olan en eski doğal yöntemlerden biri.

Yosun sayesinde vücuttaki toksinler atılıyor ve oksijen alımı kolaylaşarak dolaşım daha düzenli hale geliyor. İçeriğindeki zengin vitamin ve mineraller sayesinde selülitli bölgedeki yağları çözücü ve yenileyici etkisi var. Yosun, kimyasal hiçbir maddeyle karıştırılmadan uygulanıyor.

Yosunun etkisini daha iyi gösterebilmesi için havayla teması önlemek amacıyla jelatinle sargılanıyor ve içeriktekilerin daha iyi nüfuz etmesi için, ısıtıcı battaniyeyle örtülüyor. Ortalama 40 dakika bu şekilde bekletiliyor. Bu esnada yosundaki yağ çözücü maddeler selülitli bölgeye inerek yağları parçalıyor. Bu sayede hem vücuttaki toksinler ve ödem atılıyor hem de yosun yağının etkisiyle bölge sıkılaştırılıyor. Terlemeyi harekete geçirerek toksinlerin daha etkili elimine olmasını sağlayan bu bakım, genel ve lokal zayıflamada oldukça yardımcı.

Aromatik Deniz Tuzu Peeling Vücut Bakımı

Bu tuz magnezyum, potasyum, kalsiyum klorit, bromit, demir, manganez ve sülfür bakımından çok zengin. Cilt problemlerini çözme ve vücutta birikmiş toksinleri atma gibi sayısız yararları vardır.

Tuzların sayısız yararları ve güzelliğe nasıl katkı sağladığını pek insan bilmiyor. Peelingten sonra mat görüntü cildinizi terk edecek; sıkı bir yapı, ipeksi bir pürüzsüzlük hissedeceksiniz. Bu bakımda amaç sadece ölü deri hücrelerini üst cilt tabakasından kaldırmak değil, aynı zamanda cildi beslemek, nemlendirmek ve yatıştırmak gibi çok önemli yararlar söz konusu.

Buharlı Nemlendirici, Canlandırıcı Cilt Bakımı

Cildimiz; dış görünüşümüzü oluşturması dışında da, birçok görevi olan bir organımız. İç dokuların, travma, ultraviole ışınları, ısı değişiklikleri, toksinler ve bakterilere karşı korunması için bariyer oluşturur. Ayrıca, duyu, immünolojik fonksiyonlar, termoregülasyon ve hissedilmeyen sıvı kayıplarının kontrolünde önemli rol oynar. Bu nedenle değişimi destekleyecek uygulamalar, cilt sağlığımız açısından önem taşıyor.  Su Spa’nın uzman kadrosunun maharetli ellerini dünyanın en kaliteli cilt bakım ürünleriyle birleştirdiği bu harika bakım, cildinizin buharla nemlendirilmesini ve canlandırılmasını esas alıyor.

Bali Masajı

Vücudun ve ruhun derinlikleri Uzakdoğu’nun tekniklerinde ve ilminde saklı. Bedenin stresten arınmasını ve ruhun yaşamın özüyle buluşmasını sağlayan çok özel tekniklerle gerçekleştirilen Bali Masajı, Uzakdoğulu terapistlerin uzmanlığında gerçekleştiriliyor. Tam 45 dakika sürecek bu çok özel uygulama sayesinde kendinizi haftalarca dinlenmiş gibi hissedeceksiniz.

Collesium Hamam (Kese, Köpük, Sırt Masajı)

Hamam, Türk geleneklerinin sembollerinden biri olarak günümüze kadar gelmiş, ruhumuzun derinliklerine işlemiş bir rahatlama kültürü. Büyük Kulüp’teki Collesium Hamam Sefası, rüyalarınızdaki hamam keyfini bir adım öteye taşıyor.

Kese uygulamasıyla cildinizin sağlığına kavuşacağı, köpük ve sırt masajıyla tüm streslerinizden arınıp ruhen ve bedenen “derin bir temizliğe” girişeceğiniz bu harika tecrübeyi unutamayacaksınız.

Hemen ŞehirFırsatı’nızı yakalayın, ruhunuzu ve bedeninizi tamir edip yaşamın hafifliğiyle dolduracak bu 5 müthiş uygulamadan istediğiniz 2’sinin keyfini çıkarın.

Önemli Notlar:

- Hamam bakımı, yalnızca Büyük Kulüp şubesinde kullanılabilir.

- Cilt Bakımı, Yosun Sargılama ve Peeling, yalnızca Mayadrom Sports Center şubesinde kullanılabilir.

- Bali Masajı, 3 şubede de kullanılabilir. (Anadolu Kulübü, Büyük Kulüp, Mayadrom Sports Center)

- Tüm şubeler için, en geç 1 gün önceden rezervasyon alınması gerekmektedir.

- SuSpa, yoğunluğa göre şubelerde verilecek hizmetlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Yoğun ilgiden dolayı çok yakın bir tarihe rezervasyon alınamaması mümkündür.

- Su Spa & Wellness Center yoğunluğa göre şubelerde vereceği hizmetlerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

- Anadolu Kulübü ve Büyük Kulüp şubelerinde tercih edilen hizmetler için, rezervasyon saatinden en az 15 dakika önce Su Spa & Wellness Center'da bulunmanız gerekmektedir; daha erken tesislere giriş yapılamamaktadır. (Üye olunmaması halinde)

ANADOLU KULÜBÜ (Bali Masajı)

Büyükada – İstanbul

0 541 776 90 28

BÜYÜK KULÜP (Hamam Bakımı, Bali Masajı)

Çiftehavuzlar No:42 Kadıköy – İstanbul

0 541 776 90 42

MAYADROM SPORTS CENTER (Bali Masajı, Cilt Bakımı, Yosun Sargılama, Peeling)
Arnavutköy Yolu Deniz Sok. No:16 Etiler – İstanbul

0 212 351 5619-20

0 541 486 85 81

Anadolu Kulübü : 09.00 – 20.00

Büyük Kulüp : 09.30 – 21.00

Mayadrom Sports Center : 10.30 – 21.00 (Hİ) / 10.00 – 20.00 (HS)

Ayrıntılı bilgi için tıklayın:
http://www.sehirfirsati.com/deals/anadoluyakasi