BIST 9.687
DOLAR 32,59
EURO 34,86
ALTIN 2.505,75
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP bayrakları Bahçeli'yi çıldırttı

AK Parti'nin Sincan'da düzenlediği mitingte açılan MHP bayrakları, Bahçeli'yi fena çılgına çevirdi.

Abone ol

İNTERNETHABER - AK PARTİ mitinginde ülkücü bayrakları ile pankart açılması günün bombası oldu. Başbakan Erdoğan konuşmasını kesip MHP'ye teşekkür etti ama Devlet Bahçeli o bayrakları görünce çileden çıktı.
ak-parti-mitinginde-mhp-bayraği.jpg
MHP bayrakları ve ülkücü panktarların açılmasına öfkelenen Bahçeli, "Kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır" dedi. 

MHP bayraklarını gören Başbakan Erdoğan, "İnşallah bu yürüyüş birlikte olacak" diye konuşmuştu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, AK Parti'nin Ankara mitinginde açılan MHP bayraklarıyla ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

SİYASİ TARİHİMİZE KARA BİR LEKE

Bahçeli'nin açıklamasında öne çıkan başlıklar şöyle:

"PKK'ya teslim olmuş, İmralı canisiyle pazarlıklara batmış, milliyetçiliği ayaklar altına layık görmüş Başbakan ve zihniyetinin, Üç Hilali istismara yeltenmesi, Milliyetçi Hareket'in kutlu mücadele ve muhalefetini anlamsızlığa sürükleme provokasyonu siyasi tarihimize kara bir leke olarak geçmekten kurtulamayacaktır."

ŞEREFSİZ TERTİP

"Öncelikle Üç Hilalli bayrağımızı ve bozkurt simgemizi AKP'nin açık hava toplantısında kullanılmasına ve açılmasına kimlerin çanak tuttuğu, kimlerin buna cüret ettiği, bu şerefsiz tertibin içinde kimlerin bulunduğu muhakkak ki açığa çıkarılmalıdır."


MHP'DEN O BAYRAKLAR İÇİN ŞOK İDDİA!

AK PARTİ MİTİNGİNDE MHP BAYRAĞI


AK Parti'nin Sincan mitinginde sürprizi MHP ülkü ocakları yaptı. Üç hilal bayrakları ile mitinge giden MHP'liler bir de pankart açtı. Başbakan Erdoğan pankartı görünce "MHP'ye teşekkür etti. (MHP PANKARTI TIKLA GÖR)
ak-parti-mitinginde-mhp-pankarti.jpg