BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

MHP'den o bayraklar için şok iddia

AK Parti'nin Milli İradeye Saygı mitinginde MHP'lilerin açtığı destek pankartı MHP'den tepki aldı.

Abone ol

NESRİN YILMAZ/İNTERNETHABER-ANKARA- Ak APrti'nin Sincan mitinginde açılan MHP bayrakları MHP'yi kızdırdı. MHP Grup Başkan Vekili Mehmet Şandır, bunun bir düzmece olduğunu söyledi.
ak-parti-mitinginde-mhp-bayraği.jpg
İnternethaber'e konuşan Şandır şunları söyledi:

"Orada MHP'nin olduğu doğru değil. "Türk Milliyetçiliğini ayaklar altına aldım" diyen bir siyasi liderin mitinginde, Ülkücüyüm, Türk Milliyetçisiyim diyen MHP'liyim diyen birinin işi olur mu? Bu bir düzmecedir ve bir sahtekarlıktır."

Başbakan Erdoğan'ın "MHP'li kardeşlerime verdiklerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu yürüyüş birlikte olacak." sözlerini de değerlendiren Şandır şunları söyledi:

"Teşekkürleri kendilerinin olsun. AKP mitinginde MHP'linin işi ne, oraya katılana MHP'li denir mi?"

MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı ise "Bu kesinlikle Melih Gökçek'in bir oyunu" dedi. Varlı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu Melih Gökçek'in tezgahıdır. Apo'yla PKK'yla pazarlığa oturan bir siyasi partinin mitinginde hiçbir ülkücünün işi olmaz. Bu AKP'nin bir tezgahı."


AK PARTİ MİTİNGİNDE MHP BAYRAĞI

AK Parti'nin Sincan mitinginde sürprizi MHP ülkü ocakları yaptı. Üç hilal bayrakları ile mitinge giden MHP'liler bir de pankart açtı. Başbakan Erdoğan pankartı görünce "MHP'ye teşekkür etti. (MHP PANKARTI TIKLA GÖR)
ak-parti-mitinginde-mhp-pankarti.jpg