BIST 10.895
DOLAR 32,19
EURO 34,96
ALTIN 2.496,91
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

MHP Bakan Atalay'a tuzak mı kurdu?

AK Parti Kayseri İl Başkanı Mahmut Cabat'ın iddiaları, MHP İl Başkanı Korkmaz'ı çok kızdıracak...

Abone ol

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat bir tv programında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a saldırının ardından açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz'ı sert şekilde eleştirdi.

Cabat, "Sayın Korkmaz acziyet, zavallılık ve basitlik içerisine düşmüştür. Defalarca söylememize rağmen bu tür senaryo üretme alışkanlıklarından kaçınmıyorlar. Bu davranış tipik bir MHP'li örneğidir. Hep senaryo üretiyorlar, ürettikleri senaryoları gerçekmiş gibi anlatıyorlar. Bu tür tahrikleri yapan ilk değilsin. Senden öncekiler de sen de ne laftan ne de sözden anlıyorsunuz" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Cabat, yaptığı açıklamada, MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz'ı eleştirdi. Cabat, "MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz adeta kendisinin ve partisinin bitmişliğinin, tükenmişliğinin verdiği çırpınışla acziyet, zavallılık ve basitlik içerisine düşmüştür. Sayın Korkmaz'ın açıklamalarında bununla da kalmayarak, adeta aba altından sopa göstererek 'İyi ki İçişleri Bakanı Beşir Atalay cenaze kortejine ve şehitliğe gelmedi' diyor. Gelseydi ne olacaktı. İçişleri Bakanımızda mı yumruklu saldırıya maruz kalacaktı? Planınız mı bozuldu? Ben buradan MHP İl Başkanına soruyorum.

Kim ya da kimler tarafından yapılacaktı bu saldırı? Cep telefonundan mesaj çektiğinizi söylediğiniz bindirilmiş kıtalar mı yapacaktı? Yine ortamı germeye mi çalışıyorsunuz? Partimizi bu tür asılsız, mesnetsiz ve çirkin konuşmalarınızla yıpratacağınızı düşünüyorsanız her zaman ki gibi yine yanılıyorsunuz. Bize iftira atana kadar dönün kendi partinize bakın. Beceriksiz iktidar ortaklığınızda yaptığınız icraatlarınızla halkımızı canından bezdirdiniz ve o günden bu güne iktidar yüzü göremediniz. Bu necip milletin verdiği oylarla 2002 yılında tek başına iktidar olan AK Parti Hükümeti, ikinci kez yine tek başına iktidar gelmiş ve hizmetlerini sürdürmeye devam etmektedir.

Siz bu zavallılık ve acziyet içerisinde yaptığınız açıklamalar ile halkımızın gözünden bir kez daha düşmeye devam ederken, biz AK Parti hükümeti olarak ülkemizdeki bu terör belasını bitirmeye, tam demokrasiyi yerleştirmeye kararlıyız. Bu yönde bizim en büyük desteğimiz aziz milletimizden aldığımız güçtür. Bizim tek sevdamız var. O da bu ülke sevdası ve bu ülkenin güzel insanlarına verilecek hizmet sevdasıdır" diye konuştu.