BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  SPOR

Mevlüt aday kadrodan çıkarıldı

Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosu, İstanbul'da toplanmaya başladı.

Abone ol

Ukrayna ile 12 Ağustos Çarşamba günü deplasmanda özel bir maç yapacak olan (A) Milli Futbol Takımı aday kadrosu, İstanbul'da toplanmaya başladı.

(A) Milli Takım aday kadrosu Polat Renaissance Otel'de bir araya gelmeye başlarken, Fenerbahçe ve Galatasaraylı oyuncuların ise maçları sonrası kampa dahil olacakları belirtildi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yarın basına kapalı antrenman yapacak olan milliler, 11 Ağustos Salı günü özel uçakla Ukrayna'nın başkenti Kiev'e hareket edecek.

MEVLÜT KADRODAN ÇIKARILDI

Fransa'nın Paris Saint Germain takımında forma giyen ve Ukrayna maçı aday kadrosuna davet edilen Mevlüt Erdinç'in kadrodan çıkarıldığı bildirildi.

Mevlüt Erdinç'in sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarıldığı açıklanırken, yerine başka bir oyuncunun kadroya çağrılıp çağrılmayacağı konusunda bilgi verilmedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından belirlenen aday kadroda şu isimler bulunuyor:

Kaleciler: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş)

Savunma: Gökhan Gönül, Önder Turacı (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Gökhan Zan, Hakan Balta (Galatasaray), Ceyhun Gülselam (Trabzonspor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş)

Orta saha: Hamit Altıntop (Bayern Münih), Kazım Kazım, Emre Belözoğlu (Fenerbahçe), Ayhan Akman, Arda Turan (Galatasaray), Nuri Şahin (Borussia Dortmund), Yusuf Şimşek (Beşiktaş), Tuncay Şanlı (Middlesbrough)

Hücum: Halil Altıntop (Schalke 04), Nihat Kahveci (Beşiktaş), Sercan Yıldırım (Bursaspor).