BIST 9.525
DOLAR 32,62
EURO 34,75
ALTIN 2.502,12
HABER /  GÜNCEL

Metropoll'den yeni anket! Hangi parti ne kadar oy alıyor?

24 Haziran seçimlerine günler kala anket sonuçlarının açıklanması da hızlandı... MetroPOLL Araştırma Başkanı Özer Sencer yaptıkları son anketi sosyal medya hesabından paylaştı.. İşte ilginç sonuçlar...

Abone ol

MetroPOLL Araştırma Başkanı Özer Sencar, sosyal medya hesabından 24 Haziran cumhurbaşkanılığı ve milletvekili seçimlerine ilişkin hazırladıkları bir araştırmanın sonucunu Twitter hesabından yayınladı. Buna göre Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı ve HDP'nin bulunduğu muhalefet arasında yüzde 1'lik bir fark var.

Sencar'ın sosyal medya hesabından yayınladığı ankette göre Cumhur İttifakı: Yüzde 46.1, Millet İttifakı: Yüzde 35.5, HDP: Yüzde 11.5 kararsızlar ise yüzde 4 çıktı.



Ankete göre kararsızlar dağıtıldığında sonuç şöyle çıkıyor:
Cumhur İttifakı: Yüzde 49.4
Millet İttifakı: Yüzde 38.1
HDP: Yüzde 12.3
Diğer parti: 0.2
Sancar, ayrıca bir sosyal medya kullanıcısının "Anketörleri reddedenler sizin araştırmanızda da yüksek oranda mı?" sorusuna da "Eskiye göre daha fazla" yanıtını verdi.

İşte bugüne kadar açıklanan 23 anket ve sonuçları... İşte bugüne kadar açıklanan 23 anket ve sonuçları... İşte bugüne kadar açıklanan 23 anket ve sonuçları... İşte bugüne kadar açıklanan 23 anket ve sonuçları... HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Son anket Amerikalılardan bu sonuçlar bomba

Son anket sonuçları Mediar'dan! Meral Akşener'i şok etti