BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.308,38
HABER /  GÜNCEL

Eskişehir'de bayramda hava durumu nasıl meteoroloji bilgisi

ESKİŞEHİR bayramda yağışlı bir havanın etkisinde olacak. Meteoroloji Eskişehir için hava durumu tahminini açıkladı. Bayramın ilk günü iç bögeler dışında güneş var. Ancak bayramın ikinci ve üçüncü günü hava kötü.

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Ramazan Bayramı için hava durumu tahmini geldi. Bayramın birinci günü İç Anadolu bölgesi gök gürültülü sağanak yağışın etkisinde olacak. Eskişehir içinde bayram havası yağmurlu görünüyor. Bayramın ikinci ve üçüncü günü yağışlar tüm yurdu etkileyecek.

Meteorolojinin verdiği bilgiye göre yağmura rağmen hava sıcaklığı 2-3 derece yükselecek. Gökgürültülü sağanak yağışların sel ve su baskınlarına yolaçma riski bulunuyor. Bayramdan sonra ise Türkiye aşırı sıcakların etkisi altına girecek.

Eskişehir için meteorolojinin yayınladığı 5 günlük hava durumu tahmininde yağmur uyarısı var. İşte Eskişehir 'da bayramda hava nasıl olacak sorusunun yanıtı:

Meteoroloji bayram hava durumu : Meteorolojinin sitesindeki bayram hava durumu tahmininde yurt genelinde etkili sağanak yağışlar görülüyor. Bayramın birinci günü yağışlar iç bölgelerde görülecek. 

Bayramın birinci günü 15 Haziran cuma günü hava durumu şöyle:

Bayramın ikinci günü 16 Haziran cumartesi hava durumu : Yağmur bayramın ikinci gününde tüm yurda yayılıyor. İstanbul'dan Kars'a, Samsun'dan Antalya'ya kadar hemen her yerde gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek.

Bayramın üçüncü günü 17 Haziran pazar hava durumu : Bayramın son gününde de yağmur etkisini artırarak devam edecek. Güneydoğu anadolu dışında tüm yurtta yağmur görülecek.