BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Metris'in önü siyah beyaz!

Şike davasında mahkemenin verdiği 8 tahliye kararın ardından, tutukluların yakınları Metris'e gelmeye başladı.

Abone ol

Kararın açıklanmasının ardından, kulüp yöneticilerinin yanı sıra tutuklu bulunan isimlerin yakınları ve avukatları ile taraftarlar Metris Cezaevi önüne gelmeye başladı.

Beşiktaş Kulübü'nde yönetici olan aynı zamanda tahliyesine karar verilen isimler arasındaki Beşiktaş Asbaşkanı Serdal Adalı'nın da avukatlığı yapan Ahmet Akpınar ve Doğan Küçükemre'nin yanı sıra Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli de cezaevine geldi.

Cezaevine girişte basın mensuplarına kısa bir açıklamada bulunan Keçeli, şu aşamada fazla bilgilerinin olmadığını, içeride yönetici arkadaşlarının bulunduğunu, gerekli açıklamayı onların yapacağını söyledi. Keçeli, tahliyelerin saat 20.00'ye kadar gerçekleşeceğini ifade etti.

KÖTÜ TEZAHÜRATA MÜDAHALE

Bu arada, cezaevi önünde bulunan Beşiktaşlı taraftarlar Serdal Adalı lehine tezahüratta bulunurken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a yönelik küfürlü tezahürat yaptılar. Taraftarların bu sözlerine karşılık bazı kişiler müdahalede bulunarak, kötü tezahüratları engellediler.

Tahliye öncesinde çok sayıda basın mensubu da cezaevi önüne geldi.

Gazetecilerin sayısının arttığı sırada cezaevi alanı içerisinde bulunan lojmandaki bir balkona Beşiktaş bayrağının asılması dikkat çekti.