BIST 10.248
DOLAR 32,29
EURO 34,80
ALTIN 2.401,56
HABER /  GÜNCEL

Hakan Aksoy 5 ayın hesabını sordu!

Beşiktaş Yöneticisi Hakan Aksoy, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tahliyesini değerlendirdi.

Abone ol

Beşiktaş Yöneticisi Hakan Aksoy, Şike davası kapsamında Metris Cezaevi'nde tutuklu bulunan Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tahliyesini değerlendirdi.

Metris'te tutuklu bulunan 3 Beşiktaşlı için de "Milyonda bir şüphem yoktu" diyen Aksoy, Sabah gazetesine şunları söyledi:

"Her şeyden önce inanılmaz sevinçliyim. Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş hakkında milyonda bir şüphem yoktu. Şimdi sorulması gereken soru şu: Bu insanların 5 ay yatmalarının hesabını kim verecek?

İddianameye baktığınızda Beşiktaş ile ilgili konuşmalarda bir şey yoktu. Sadece menajerin futbolcusuyla yaptığı konuşmalardan ötürü arkadaşlarımız 5 aydır içerideydi.

Şimdi Serdal Adalı'nın yapacağı açıklamalar önemli. Hem kendisi hakkındaki iddialarla ilgili, hem de başkan ve yönetimle ilgili açıklamalarını merakla bekliyorum."

Aksoy, Tayfur Havutçu'nun siyah beyazlı takımdaki görevine devam edip etmeyeceğiyle ilgili sorumuzu ise "Yönetim olarak en başından beri söylüyoruz; hocamız Tayfur Havutçu'dur. Onun kararı her şeyden önemlidir." diyerek yanıtladı.