BIST 10.178
DOLAR 32,36
EURO 34,65
ALTIN 2.388,85
HABER /  GÜNCEL

Metris Cezaevi'nden şaşırtan mektup

Metris'te bulunan Sivasspor Başkanı Odyakmaz'ın Kulüpler Birliği'ne mektup gönderdiği ortaya çıktı.

Abone ol

Metris'te bulunan Sivasspor Başkanı Odyakmaz'ın Kulüpler Birliği'ne mektup gönderdiği ortaya çıktı. Mektupta "Soruları bilseniz gülersiniz. Pastırma, baklava ikramımız şike görülmüş" yazıyor.

Şike soruşturması kapsamında tutuklu yargılanan ve Metris Cezaevi'ne konulan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın Kulüpler Birliği Üyeleri'ne gönderdiği mektup gün ışığına çıktı. Federasyonun, kulüplerle yaptığı toplantıda dağıttığı mektupta özetle şu ifadeler yer alıyor:

Habertük'ün haberine göre; Olayları bir de benim tarafından dinlenemizi isterim. Gözaltına alınış tarzı terör örgütü üyelerine yapılanla aynı. Onur kırıcı. Konuyu takip eden polis, savcı ve hakimler futbol literatürüne uzak. Çocukça sorular sordular. Misafir takıma verdiğimiz yemekteki pastırma, baklava gibi hediyeler bile şike metası olarak algılanmış. Rakip takımın 11'ini öğrenmek suç. Soruları duysanız gülmekten cevap bulamazsınız. Böyle sorgudan adalet çıkmaz.

KORCAN AĞLIYOR

Bu arada tutuklu olarak Metris'te bulunan Sivasspor kalecisi Korcan'ın psikolojisinin bozulduğu öğrenildi. Sürekli ağlayan file bekçisini kulüp başkanı Mecnun Odyakmaz'ın teselli ettiği kaydedildi.

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın 10 Temmuz 2011'de yazdığı mektupta sorgudaki sorular eleştiriliyor. Odyakmaz polis ve savcıyı konuya uzak buluyor.