BIST 8.974
DOLAR 32,33
EURO 35,03
ALTIN 2.282,09
HABER /  GÜNCEL

Metris Cezaevi'nde lahmacun krizi!

3 Temmuz’da patlayan şike skandalının ardından tutuklanarak cezaevine gönderilen Ümit Karan kendisini ziyarete gelen avukatından bakın ne istedi

Abone ol

Yaklaşık 5 aydır Metris Cezaevi'nde bulunan Eskişehirspor'un eski İdari Menajeri Karan, bayramının ilk gününde kendisini ziyarete giden avukatıyla görüştü.

Geçtiğimiz Ramazan Bayramı'nda avukatının "Benden bir şey istiyormusun" talebine Karan'dan "Lahmacun" yanıtının geldiği öğrenildi.

Bugün Gazetesi'nin haberine göre geçen pazar günü cezaevine giden avukatını karşısında gören Karan'ın isteğini tekrarladığı belirtildi. Bunun üzerine avukatların içeriye lahmacun sokmak için girişimlere başladığı kaydedildi.

Ancak cezaevi yönetmeliğine göre dışarıdan yiyecek ve içecek sipariş edilmesi yasak. Cezaevi müdürü ve savcılardan izin istendiği ancak bu olayın kabul görmediği. Avukatların tüm cezaevinde yatanlarına lahmacun almak için izin almaya çalıştığı öğrenildi. Avukatların bayramdan sonra Başsavcıya yeniden gidileceği kaydedildi. Hatta Savcıya "Sizin istediğiniz bir yerde de lahmacunları yaptırabiliriz denileceği" öğrenildi.