BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Futbolculara Kocaman rest

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımdan ayrılmak isteyen oyunculara devre arasında “dur” demeyecek.

Abone ol

Bu konuda son dönemlerde yaşanan spekülasyonlardan sıkılan Kocaman’ın, bu şekilde düşünen oyuncuların bunu açıkca dile getirmesini bekleyeceği, aksi takdirde sezon sonuna kadar herkesten susmasını isteyeceği belirlendi.

Kocaman'ın bu resti Milliyet gazetesinde Nevzat Dindar imzalı haberde yer aldı. Geniş kadro nedeniyle forma bulamayan, zaman zaman bu durumu sorun yapan futbolcuların takım ahengine zarar verdiğini bildirecek olan Aykut Kocaman, şampiyonluğa inanmayan, oynayamadığı için sorun çıkaran ve kendini hazır tutmayanlarla işinin olamayacağını açık bir şekilde dile getirecek.

Takımda bu yönde futbolcu barınmadığına inanan ancak varsa da bunu bilmesi gerektiğini düşünen Teknik Direktör Kocaman’ın yakın çevresine “Yolumuz uzun ve zorlu. Birlik ve beraberlik olmadığı takdirde en küçük sorun bile bizim yolumuza taş koyar” dediği öğrenildi.
Fenerbahçe’de forma giyemeyen bazı yabancı oyuncular başta olmak üzere, kimi yerli futbolcular da oynayamamalarını kendilerinde değil teknik direktörün oyuncu seçiminde arıyor. Bu futbolcuların arasında Stoch, sakatlanmadan önce Dia, Bilica, Özer, Semih ve Uğur bulunuyor.