BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fazıl Say O'na nefretini kustu

Fazıl Say bayram seydan dinlememiş twitterdan içinde biriktirdiği nefreti kusmuş...

Abone ol

Gazeteciler.com- Fazıl Say medyada haber olmanın yolunu keşfetti. Her ay bir ünlü ismi hedef alarak kendisi hakkında konuşulmasını sağlıyor. Bu kez de HT'nin Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya "nefretini" kusmuş...

Fazıl Say, twitter üzerinden "nefret" söylemleri geliştirmeyi adet haline getirdi. Hatırlayacağınız gibi son olarak Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Sezen Aksu için "Postmodern liboş arabesk yavşakları" benzetmesini yapmıştı.

Ünlü sanatçılar için şunları söylemişti:

*"Orhan Gencebay 3. sınıf müzisyendir. Haa kibar adamdır. Ama kibar adam olmak meslek değil!
*Müslüm Gürses ise bir müzisyenin kılcal damarı olamaz.
*Sezen Aksu bir kompozisyon bölümü öğrencisinin altı haftalık ilk bilgisine sahip değildir..."

FATİH ALTAYLI'DAN NEFRET EDİYORUM

Fazıl Say müziğiyle giremediği gazete sayfalarına bu kez de Fatih Altaylı ile girmeye niyetli gibi... Altaylı için twittera attığı mesajda aynen şunları yazmış:

*"Fatih Altayli denilen kulture galaksiler otesi uzak kalmis o adamdan tüm benligimle NEFRET EDIYORUM.Sadece NEFRET.. Basinimizda zarif ve duzgun insanlar olmalidir. Iyi gazeteciler. Iyi insanlar.. Keske..."

NEDEN FATİH ALTAYLI?

Fazıl Say durup dururken neden Fatih Altaylı'ya saydırdı? Acaba dedik Altaylı onun hakkında bir yazı mı kaleme aldı? Buna kızdı da bayram seyran demeyip bu nefret söylemini dillendirdi. Fatih Altaylı'nın yazı arşivine girdiğimizde gördük ki yakın zamanda Fazıl Say ile ilgili bir yazı kaleme almamış. Altaylı, geçtiğimiz ay Orhan Gencebay, Müslüm Gürses ve Sezen Aksu hakkındaki sözleri nedeniyle Fazıl Say'a çakmış. Say'ın bir ay sonra bu yazılanlara karşı nefretini kusması (haber olma niyeti taşımıyorsa) manasız ve zamansız...