BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Metiner'e ekranda Şimşek çarptı

Tarafsız Bölge referandumu tartıştı. Programa damgasını vuran ise Berhan Şimşek'in Metiner'e verdiği cevap oldu.

Abone ol

GAZETECİLER.COM- CNN Türk ekranları gecenin en çarpıcı polemiğine sahne oldu. Ahmet Hakan'ın hazırlayıp modere ettiği Tarafsız Bölge referandumu tartıştı. Programa damgasını vuran ise Berhan Şimşek'in Mehmet Metiner'e tabiri caizse verdiği 'ayar' oldu.

Yaklaşan referandumun tartışıldığı programa CHP İstanbul il başkanı Berhan Şimşek ve Star yazarı Mehmet Metiner katıldılar. Yer yer gerginleşen tartışmanın en çarpıcı anı Berhan Şimşek'in Metiner'e yaptığı sert uyarı oldu. Şimşek konuşurken sürekli araya girerek itirazlarda bulunan Star yazarı aldığı sert uyarı karşısında zor anlar yaşadı.

Metiner program boyunca Berhan Şimşek'in sözünü kesti, araya girdi. Üstüne Şimşek'ten gelen her uyarıya da 'sakin ol' diye çıkışan Star yazarı, Berham Şimşek'in sert tepkisiyle karşılaştı. Şimşek 'Mehmet bana sakin olmayı mı öğretiyorsunuz? Boşversenize sen sakin ol. Böyle nasırınıza basınca yukarı fırlıyorsunuz. Bir şey anlatıyoruz burada. Bırakın artık milleti terbiye etme tavrını. Milleti terbiye etmeyin, durmadan sakin ol deyip duruyorsunuz.' diyerek tepkisini gösterdi. Şimşek'in 'Akıllı ol!' tadındaki hayli 'ikna edici' uyarısı karşısında canlı yayında zor durumda kalan Mehmet Metiner'in verdiği tepki ise pek de sakin değildi.