BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Metiner'den Türköne'ye sert yanıt!

"Mümtaz’er Türköne gibi birtakım zevat..." diyen Mehmet Metiner Zaman yazarına sert yanıt verdi.

Abone ol

A Haber’de yayınlanan Can Okanar yönetimindeki "Anlatılmamış Öyküler"de 17 Aralık operasyonunun perde arkası ele alındı.

Programın konuklarından AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Türkiye’ye karşı bir oyun oynandığını belirterek bazı köşe yazarlarının da bu oyunda rolünün olduğunu işaret etti. Metiner şöyle konuştu: 

AK PARTİ BİTİYOR DEDİRTİYORLAR

“Bu süreçlerde AK Parti’nin içine oynandığını biliriz. İçimizden birilerini kopartıyorlar, AK Parti bitti bitiyor dedirtiyorlar. Bir kısım medyada daha önce kendimizden bildiğimiz köşe yazarları yolun sonu göründü diyor. Çok seviniyorlar.

BİZ BU OYUNU DA BOZARIZ

Hem AK Parti’den aday adayı oluyorlar hem de Başbakan’ın artık yolun sonuna geldiğini söylüyorlar.  Mümtaz’er Türköne gibi birtakım zevat.

Ama biz bu badirelerden çok geçtik. Aziz milletimiz biliyor. Bu oyunu da bozarız.”


19156.jpg

TÜRKÖNE AK PARTİ VE ERDOĞAN İÇİN NE DEMİŞTİ?

Zaman si yazarı Mümtaz'er Türköne'ye göre Başbakan Erdoğan, peşinen kaybettiği savaşı sürdürüyor. Türköne, Erdoağan'ın sert duruşunu pamuk gibi insanlara karşı gösterdiğini yazdı.

Hükümet-cemaat savaşında topa giren Zaman yazarları karşı atağa geçti. Başbakan Erdoğan'ın zor durumda olduğunu iddia ettiği Mümtazer Türköne, bugünkü yazısında operasyon üzerinden hükümete yüklendi.