BIST 10.083
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.422,48
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Metiner'den o iddialara yanıt!

T24 sitesi Mehmet Metiner ile ilgili şaşırtan bir fotoğraf ortaya koydu. Metiner ise o fotoğraftakinin kendisi olmadığını söyledi.

Abone ol

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'den bugün haber sitelerine düşen fotoğrafla ilgili açıklama geldi: "Hayatımda hiç ülkücü olmadım"

T24 haber sitesi bugün bir fotoğraf yayınlayarak Mehmet Metiner'in Ağca cinayeti zanlıları arasında olduğunu öne sürmüştü.

İNTERNETHABER DİYOR Kİ;
T24 sitesinin Mehmet Metiner ile ilgili haberi
sitemizde de yayınlamış olduğu için kamuoyu
önünde AK Parti milletvekiline bir özür
borcumuz bulunuyor.

Bu haberi verirken AK Parti Milletvekili
Metiner'i rencide etmek, karalamak
gibi bir niyetimizin asla hasıl
olmadığını tüm "samimiyetimizle"
belirtmek isteriz.

Sitemize ait olmayan bu asılsız habere
İnternethaber.com'da yer verdiğimiz için
okurlarımızdan ve Sayın Mehmet
Metiner'den özür dileriz.

Sitenin haberine göre Belma Akçura'nın "Ağca'nın Derin İlişkileri" adlı kitabında aktardığı dava sürecinde İpekçi'nin katili Mehmet Ali Ağca'nın kaçırılmasına ilişkin olarak suçlanan isimler de anlatılıyor. Bu isimlerden biri de iddiaya göre Mehmet Metiner'di...

"Hayatımda Hiç Ülkücü Olmadım!"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner bugün o fotoğrafla ilgili bir basın toplantısı düzenleyerek iddiaları yalanladı. Metiner, "Hayatımda hiç ülkücü olmadım. Hayatımın her döneminde silah siyasetine karşı çıktım. Mehmet Metiner'in elinde kan yoktur. Karşınızda duran tertemiz Mehmet Metiner'in ismini lekelemek isteyen haysiyet cellatları bulunmaktadır. Bu kişilerden yargı ve hukuk nezdinde gereken hesabı soracağım" dedi.

FOTOĞRAFTAKİ KİŞİLERLE İLGİM YOK

Mehmet Metiner böyle bir konu nedeniyle açıklama yapmaktan rahatsızlık duyduğunu belirterek, "Fotoğraftaki kişilerle benim hiçbir ilgim bulunmamaktadır. Bu haberi yapanlar, beni aramadan fotoğrafımı kullanıyorlar. Haberde yer alan Mehmet Metiner'le, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner'in ne ilgisi var anlayamadım. Bu medya anlayışını şiddetle kınıyorum" şeklinde konuştu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Metiner, gazetecilerin yıpranma paylarıyla ilgili yasa teklifi çalışması içinde olduğunu, Grup Yönetimi'nin de gereken hassasiyeti göstereceğine inandığını ifade etti. Metiner, "Sizlerin herkesten fazla yıprandığını en iyi bilenlerdenim. 212.madde ile ilgili yasa teklifi hazırlığı içindeyim. Sizlerin de görüş ve taleplerinizi bekliyorum. Umarım daha iyi şartlarda çalışmanızı sağlayacak düzenlemeyi hep birlikte yaparak 10 Ocak'ları gerçekten bir Bayram havasında kutlarız" diye konuştu.

İŞTE İDDİALARA KONU OLAN O FOTOĞRAF