BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Metin Feyzioğlu'nu korkutan iddia!

Metin Feyzioğlu, Kayseri'deki Ali İsmail Korkmaz davasıyla ilgili öyle bir iddia ortaya attı ki Özdemir'i ürküttü.

Abone ol

İNTERNETHABER- Gezi Parkı olaylarında yaşamını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'de görülen davasında, belinde silah bulunan bir izleyiciyle ortaya atılan iddia korkuttu. Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, o silahlı kişinin rahatlıkla salonda istediği kişiyi hedef alabileceğini, bu konunun dikkatle incelenmesi gerektiğini söyledi.

CNN TÜRK'te Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Ali İsmail Korkmaz'ın Kayseri'de görülen davasında yaşanan olaylara ilişkin ilginç bir iddia ortaya attı.

"KORKUNÇ BİR PROVAKASYON OLABİLİR"

Eli silahlı kişinin, duruşma salonunda kalorifer beteğinin üzerine çıktığını ve salona hakim biçimde konuçlandığını söyleyen Feyzioğlu, salondaki baro başkanlarının ve avukatların rahatlıkla hedef haline getirilebileceğini iddia etti. Özdemir'in suikast endişesi mi taşıyorsunuz sorusuna Feyzioğlu, öyle bir iddiada bulunmadığını; ancak bu kişinin nasıl salona girdiğini neden böyle bir konumda bulunduğunun iyi araştırılması gerektiğini söyledi. 

İşte suikast tartışmalarının yaşandığı o anlar;