BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Meteoroloji'den son dakika uyarısı! Bu illerde yaşayanlar DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 17 şehirde yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiği bildirildi. Meteoroloji İstanbul için saat verip uyardı... Vatandaşların ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.

Abone ol

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü'nün son yayınladığı hava durumu raporuna göre 17 ilde bugün gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji, İstanbul için saat verdi ve uyardım... Meteorolojinin hava raporuna göre dün selin vurduğu Ankara'da bugün de gök gürültülü sağanak yağış var. 

İSTANBUL İÇİN SON DAKİKA UYARISI... Meteoroloji'den yapılan son dakika uyasısı şöyle: İstanbul'un güney ve doğu ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine kadar kuvvetli (10-30 kg/metrekare) olacağı, akşam saatlerinde zayıflayacağı, ancak gece saatlerinde etkisini artırarak tekrar kuvvetli (10-30 kg/metrekare) olması tahmin edildiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ANKARA... Ankara genelinde bugün beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, öğle saatlerinden  itibaren kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

İZMİR... İzmir iç kesimleri başta olmak üzere il genelinde sabah saatlerinden itibaren beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, akşam saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

İŞTE SAĞANAK BEKLENEN DİĞER ŞEHİRLER... Sağanak ve gök gürültülü sağanağın Aydın genelinde, Balıkesir merkez  ve güneyinde, Bursamerkez ve güneyinde, Manisa ile Uşak genelinde yarın sabah  saatlerinden itibaren; Bilecik, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Karabük,  Kastamonu, Kırıkkale, Kütahya genelinde ise öğle saatlerinden itibaren kuvvetli  olacağı tahmin ediliyor.

SEL BASKINI UYARISI... Vatandaşların ani sel, su baskını, yerel dolu yağışı, yıldırım ve  yağış anında kuvvetli rüzgara karşı dikkatli ve tedbirli olması istendi.